Τσόκκος σε Πετεβίνο: Έχουμε πολλούς οφθαλμίατρους να του συστήσουμε


Την δική του τοποθέτηση για τον χθεσινό αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και τα λάθη του διαιτητή Νεόφυτου Νεοφύτου, έκανε ο πρόεδρος της ΕΝΠ Γιώργος Τσόκκος. Ο πρόεδρος της παραλιμνίτικης ομάδας ζητά την διαγραφή του διαιτητή του χθεσινού παιχνιδιού, ενώ λέει τις δικές του αιχμές για τον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο.

 

Αναλυτικά:

 

«Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε. Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την "νίκη" του. Έχω δει το ΑΠΟΕΛ να παίζει τον Άγιαξ στο ΓΣΠ σαν την γάτα με το ποντίκι και το χειροκροτήσαμε, του χρόνου η Κύπρος θα έχει 5 ομάδες στην Ευρώπη λόγω ΑΠΟΕΛ, αν ο φίλος μου ο Πετεβίνος που συμπαθώ,είδε τις παραβιάσεις που είπε, και όχι τα αντίθετα φάουλς που προήλθαν τα γκολς του ΑΠΟΕΛ, έχουμε πολλούς οφθαλμίατρους να του συστήσουμε και στο Παραλίμνι και στην Λευκωσία. Δηλαδή αν είχε VAR χθες, ποιος θα δικαιωνόταν;
Θα αναγνωρίσω ότι ίσως έπρεπε να υπάρχουν και περισσότερες καθυστερήσεις, θα διαφωνήσουμε στα φάουλ, θα αναγνωρίσω ότι ίσως γίνονται περισσοτέρες "αδικίες και προσεγγίσεις εσωτερικά" της ομάδας που επηρεάζουν πιο συχνά το παιχνίδι μας από την εκάστοτε διαιτησία, πρώτα είναι η σκέψη και η δομή.

Είμαι της άποψης ότι όταν είσαι δυνατός σε όλα τα επίπεδα, με την ανάπτυξη που έχει η Επαρχία Αμμοχώστου, με τους καλύτερους ανθρώπους της, η ΕΝΠ δεν ρωτά κανένα όπως δεν ρωτούν οι άλλες μεγάλες ομάδες της κάθε Επαρχίας. Αυτή την στιγμή είναι η πιο αδύνατη ΕΝΠ που μπορούν να βρουν, δίνουμε δικαιώματα, νομίζω έχουμε χαλαρώσει πολύ και σαν ομάδα, και σαν πόλη και σαν Επαρχία.

Αν ο Γ.Κοσμά τιμωρηθεί σκληρά, που είναι το αναμενομένο, αυτός ο διαιτητής πρέπει να διαγραφεί διά παντός, γιατί προσβάλει το ποδοσφαιρικό προιόν,τους φιλάθλους,τους κόπους, προσβάλει ανθρώπους που χάνουν εκατομμύρια για να υπάρχει αυτή η ομάδα, και η Barcelona έχασε από την Granada και η Manchester City από την Norwich. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο και προιόν χωρίς μικρές ανταγωνιστικές ομάδες και εκπλήξεις, το κακό προιόν θα το πληρώσουμε όλοι,δεν μπορείς να μην λαμβάνεις υπόψην το δημόσιο αίσθημα,χθες το είδε όλη η Κύπρος από ενδιαφέρον.»