Tsokkos Hotels: Δεδομένο πως δεν θα ανοίξουν όλα τα ξενοδοχεία


ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ


Μόλις η κυβέρνηση ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία ανοίγματος των κυπριακών αεροδρομίων ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός Όμιλος της Κύπρου Tsokkos Hotels θα ανακοινώσει από την πλευρά του τον αριθμό από το σύνολο των 28 ξενοδοχείων που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο του σε Πρωταρά, Αγία Νάπα και Πάφο που θα ανοίξουν τις πύλες τους.


Το πιο κάτω κείμενο αποτελεί ρεπορτάζ της ιστοσελίδας business του reporter.com.cy 


Παράλληλα στην εταιρεία μελετούν και το ενδεχόμενο σε κάποια ξενοδοχεία παραλιακά να ανοίξουν μόνο τα μπαρ και τα εστιατόρια τους, ενώ και κάποια άλλα να ανοίξουν σε μεταγενέστερο στάδιο εάν υπάρξει ζήτηση.


Πηγή της εταιρείας τόνισε στο InBusinessNews πως είναι δεδομένο πως δεν μπορούν φέτος να ανοίξουν όλα τα ξενοδοχεία, καθώς δεν θα υπάρχει μεγάλη ζήτηση.


Σημείωσαν όμως πως επιβάλλεται να ανοίξουν το συντομότερο δυνατό τα ξενοδοχεία, καθώς η φετινή χρονιά θα αποτελέσει το προζύμι για την τουριστική χρονιά του 2021.


Κατά την Tsokkos Hotels θα πρέπει η κυβέρνηση να εντείνει την προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό και να στείλει το μήνυμα πως είναι ως χώρα ένας ασφαλής προορισμός για να ταξιδέψει κάποιος, κάτι το οποίο επικοινώνησε σωστά η Ελλάδα.


Στο μεγαλύτερο ξενοδοχειακό Όμιλο της Κύπρου θεωρούν πως χωρίς την προσέλκυση Βρετανών και Ρώσων τουριστών δεν θα περιοριστούν οι ζημιές τους, καθώς η Ελλάδα και το Ισραήλ είναι χώρες συμπληρωματικές και όχι κύριοι παίκτες, ενώ και ο εσωτερικός τουρισμός σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί για να καλύψει όλες τις διαθέσιμες κλίνες.

Σχετικά με την τιμολογιακή πολιτική, μας ανέφεραν πως θα υπάρχουν ειδικά πακέτα και για εσωτερικό τουρισμό και για ξένους επισκέπτες.
Χαρακτήρισαν δεδομένο το ότι οι τιμές φέτος θα είναι χαμηλότερες σε σύγκριση με πέρυσι, δεν θέλησαν ωστόσο να προσδιορίσουν το ύψος των μειώσεων.

Τέλος ανέφεραν πως είναι ζωτικής σημασίας για το κλάδο τους, το να υπάρχει ένα ισορροπημένο κριτήριο εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατίας. Να μην είναι δηλαδή ούτε αποτρεπτικό, ούτε ελαστικό.

Νέα Υπηρεσία Αγγελιών στο Νέα Αμμόχωστος! Καταχώρησε τη δική σου

ΑΚΙΝΗΤΑ - ΟΧΗΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ