Τσόκκος: Φοβούνται να μιλήσουν - Δεν θα έχει γκολ και πέναλτι

 Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τοποθετείται για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της ΕΝΠ, Γιώργος Τσόκκος, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με την Ανόρθωση. 

Αναλυτικά:

Πρόεδρε έχω 60 παιχνίδια στην Α κατηγορία Κύπρου(μεγάλο κατόρθωμα..). Και πόσα κρίσιμα παιχνίδια έχεις κερδίσεις μεγάλε? Πόσα παιχνίδια τα κέρδισες μόνος σου? Φοβούνται να μιλήσουν για νίκες επί top6,φοβούνται να μιλήσουν για νίκες εκτός έδρας, φοβούνται να μιλήσουν για κύπελο, θα φοβάμαι...να απαντήσω το τηλέφωνο το καλοκαίρι στους γνωστούς μανατζαραίους. Η Ανόρθωση είναι οριακά καλύτερη από εμάς, αλλά είναι άτυχοι επειδή ταιριάζουμε μαζί τους. Και όλοι ξέρουμε ποιος πέρασε στο Liverpool-Chelsea..Δεν θα έχει γκολ στο πρώτο λεπτό και πέναλτι αύριο, με ένα γκολ περνάμε και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ να μην το πετύχουμε,δεν θα κάνουμε 'μόνο' 3 σουτς..Θέλω ΑΡΙΣΤΗ φιλοξενία..
Συγχαρητήρια αδερφέ Trisokkas K. Panayiotis,γεννήθηκες έτοιμος, έλα να σε καλωσορίσουμε και να σε φιλοξενήσουμε να τεστάρουμε τις αντοχές σου και την ευγένεια σου για την θέση στην ανώτατη αρχή αθλητισμού.