Τσόκκος: Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε στη βροχή!



Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών της Ένωσης αλλά και το τελικό αποτέλεσμα που της δίνει ελπίδες πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού έμεινε ο πρόεδρος της ομάδας του Παραλιμνίου, Γιώργος Τσόκκος.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιρικό του πολιτισμό, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο της ομάδας που ταξίδεψε στη Λευκωσία.

Η τοποθέτηση του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης:

«Ήταν πολύ δύσκολο με τους τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής (Hova, Βαλλιάνος, Μπόρις,Ριέρα έξω), αναγκαστήκαμε και ήταν μεγάλο ρίσκο, να αλλάξουμε με ένα σύστημα που δεν έχουμε ξαναπαίξει και με μια πρωινή προπόνηση ,η ψυχή των Κύπριων και η τριάδα πίσω μας κράτησε. Ευχαριστούμε το ΑΠΟΕΛ για τον ποδοσφαιρικό του πολιτισμό. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει για να φτιαχτούν τα γήπεδα, δεν θέλαμε να ήμασταν τόσο αμυντικοί, με τον πρωταθλητή τα τελευταία 6 χρόνια παίζαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε και με την βροχή, ιδιαίτερα τα παιδιά των ακαδημιών και των σχολείων με τον νεανικό τους ενθουσιασμό. Πήγαμε από το 5% στο 7%, με ένα γεμάτο γήπεδο...»