Τσιμτσιλή: "Μπαίνει στο Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου"


Η Καρολίνα Καλύβα έφυγε, το "σίριαλ" με τον Μάριο Πρίαμο όμως παραμένει ζωντανό. Δύο αφίξεις τις επόμενες ημέρες βάζουν νέες... φωτιές στον Άγιο Δομίνικο.

Καρολίνα Καλύβα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star, μετά από την πιο τεταμένη εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ λόγω του "σκανδάλου" με τον Μάριο Πρίαμο.

Η παίκτρια κατάφερε να συγκεντρώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό έπειτα από περίπου τέσσερις εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, η αποχώρησή της ωστόσο δεν φαίνεται να βάζει τέλος και στο "σίριαλ" που δημιουργήθηκε μετά το φιλί με τον Μάριο.

Κι αυτό διότι στο παιχνίδι αναμένεται να εισβάλουν δύο νέα πρόσωπα, με το ένα εξ αυτών να εμπλέκεται άμεσα με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day, θα μπει στο Survivor σε μία χρονική συγκυρία που όλα δείχνουν ότι θα πυροδοτήσει νέες εντάσεις. Η τραγουδίστρια φέρεται να διατηρούσε σχέση με τον Πρίαμο, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο στον Άγιο Δομίνικο. Η συνέχεια επί της οθόνης...

Αυτή, όμως, δεν θα είναι η μοναδική νέα παίκτρια που αναμένεται στο νησί. Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, μαζί με την Ελευθερία, στο Survivor θα μπει και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.