“Tρομερή αδικία που δεν κάλεσαν τον Ζάκη στην Εθνική”


Με αφορμή τη μη κλήση του Ζάκη Παπαδόπουλο στην Εθνική ομάδα για ακόμη μια φορά, σας υπενθυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξη στην ιστοσελίδα NAsportscy.com (Νέα Αμμόχωστος Sports), ο θρύλος του μπάσκετ και νυν προπονητής του, Μιχάλης Κακιούζης, αναφέρθηκε στην αδικία να μην κληθεί ο Ζάκης την προηγούμενη χρονιά, κάτι το οποίο επαναλαμβάνεται και τώρα, ενώ ο Παραλιμνίτης καλαθοσφαιριστής, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

“Θέλω να πω, επίσης, ότι θεωρώ πως ήταν τρομερή αδικία πέρσι που δεν τον κάλεσαν στην Εθνική ομάδα. Με το πρωτάθλημα που έκανε το θεωρούσα αδιανόητο να μην τον καλέσουν. Με βάση την αγωνιστική του εικόνα άξιζε να είναι στην εθνική ομάδα.”

Σε ερώτηση μας αν ο Ζάκης στεναχωρήθηκε: “Στεναχωρήθηκα εγώ βασικά που τον έβλεπα. Ο Ζάκης από την πλευρά του το καταλαβαίνει. Ξέρω πως είναι να θέλεις να παίξεις στην Εθνική ομάδα. ΟΚ, δίνεις την ευκαιρία στους νέους να παίξουν, αλλά κοιτάς και το αγωνιστικό σου κομμάτι. Και όταν ένα παιδί παίζει 100%, είναι σούπερ στα παιχνίδια, η ομάδα του πρωταγωνιστεί και το βλέπεις, νομίζω είναι άδικο να μην τον καλέσει η εθνική ομάδα.”