Τριήμερο Κατακλυσμού: Οι προσφορές ΠΑΣΥΞΕ και ο ειδικός κατάλογος (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)


ΜΗΠΩΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 70000137


Τριήμερο του Κατακλυσμού ενόψει και οι πρώτες κρατήσεις στα ξενοδοχεία του τόπου είναι ήδη γεγονός.

Η επίσημη πρώτη των ξενοδοχείων έγινε την 1η Ιουνίου και αρκετοί έχουν ήδη φροντίσει να κάνουν τις κρατήσεις τους για το επερχόμενο τριήμερο αλλά και για τους υπόλοιπους μήνες του καλοκαιριού. Αρκετά ωστόσο είναι τα ξενοδοχεία που ακόμη δεν έχουν επαναλειτουργήσει ενώ κάποια ενδεχομένως να μην ανοίξουν καθόλου.

Αποστάσεις και μέτρα υγιεινής είναι σε πρώτο πλάνο και οι ξενοδόχοι ευελπιστούν να προσελκύσουν όσο το δυνατό περισσότερους Κύπριους, οι οποίοι όπως καταδεικνύει και σχετική δημοσκόπηση του ΣΙΓΜΑ ψηφίζουν Κύπρο για τις φετινές διακοπές.

Εδώ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον κατάλογο με τις τιμές του ΠΑΣΥΞΕ.

Όπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου, με στόχο την ομαλή επαναλειτουργία της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και παραμένοντας συνεπής στην πολιτική ανάπτυξης του εσωτερικού τουρισμού, ο ΠΑΣΥΞΕ συνεχίζει να προσφέρει ελκυστικές τιμές στους Κύπριους επισκέπτες. Σημειώνεται πως για τον Ιούλιο οι ειδικές προσφορές αρχίζουν από €25.00 το άτομο είτε σε στούντιο (για διαμονή 2 ατόμων) είτε σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου (για διαμονή 2 ατόμων).


 Καταχώρησε την Αγγελία σου στη νέα πλατφόρμα του Νέα Αμμόχωστος: Θα την διαβάσουν χιλιάδες επισκέπτες. 

ΑΚΙΝΗΤΑ - ΟΧΗΜΑΤΑ - ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ