Τραγωδία χωρίς τέλος: Τουλάχιστον 81 οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική

Μεγαλώνει η λίστα με τα θύματα των πυρκαγιών που έκαψαν την ανατολική Αττική τη Δευτέρα (23/07) - Συνεχίζουν τις έρευνες πόρτα - πόρτα οι δυνάμεις της Πυροσβεστική για την αναζήτηση των αγνοουμένων - Στάχτη, αποκαΐδια και θρήνος

Σε παραθάλασσιο τάφο για δεκάδες ανθρώπους μετατράπηκε το Μάτι Αττικής. Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα θύματα είναι 79, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ένας εγκαυματίας κατέληξε στο Θριάσιο, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (25/07) εντοπίστηκεη σορός ηλικιωμένης γυναίκας μέσα στο σπίτι της, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 81.

Ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας, που την αναζητούσε από την πρώτη μέρα της τραγωδίας, την εντόπισε απανθρακωμένη στο σπίτι της στην οδό Χρυσανθέμων.

Όσον αφορά στον αριθμό των αγνοουμένων, η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανέφερε ότι δεν μπορούν να πουν με ακρίβεια πόσοι είναι καθώς, «δεν ξέρουμε αν τα δηλωμένα άτομα είναι ανάμεσα στους νεκρούς ή έχουν επιστρέψει στους οικείους τους».


Πηγή: newsbomb.gr