Τραγωδία: Τετραπλό θανατηφόρο - Παππούς, γιαγιά και εγγόνια τα θύματα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 12:30 τα μεσάνυχτα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ο παππούς, η γιαγιά και τα δύο εγγόνια τους, ενώ κινείτο στη λεωφόρο Γιάννου Κραδινιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονος και είχε συνοδηγό ακόμη ένα πρόσωπο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ κρίθηκε απαραίτητη και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ώστε να απεγκλωβίσει τους τέσσερις επιβαίνοντες στο πρώτο όχημα. Στην σκηνή κλήθηκαν και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν όλους τους εμπλεκόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο των τεσσάρων προσώπων στο πρώτο όχημα, ενώ ο 44χρονος και το δεύτερο πρόσωπο που επέβαινε στο όχημά του κρατήθηκαν για νοσηλεία, αφού έφεραν κάποια τραύματα και κατάγματα.

Νεκροί είναι η οδηγός και εγγονή Βαθούλλα Γεωργίου, 27 χρόνων από Λεμεσό, ο συνοδηγός και παππού της οικογένειας, Νικόλας Ζαβρού, 72 ετών, η γιαγιά της οικογένειας, Ευανθία Γεωργίου, 74  ετών και εγγονός, Νικολας Γεωργίου, 17 ετών, που κάθονταν στα πίσω καθίσματα.

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο των τεσσάρων προσώπων στο πρώτο όχημα, ενώ ο 47χρονος, καθώς και 38χρονη, η οποία επίσης επέβαινε του οχήματος. Όπως διαπιστώθηκε ο 47χρονος υπέστη θλάση πλευρών, ενώ η 38χρονη φέρει κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών. Και οι δύο κρατήθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο.

Ο 44χρονος οδηγός, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη, καθώς και σε νάρκοτεστ, με αρνητικό αποτέλεσμα.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.