Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο 23χρονος (εικόνες)


Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα στη μικρή κοινότητα Κλαυδιών της επαρχίας Λάρνακας. 23χρονος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα την 21χρονη αδελφή του.

 Ο 23χρονος, μετά από ανάκριση, συνελήφθη λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ ως ύποπτος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Tο συμβάν εκτυλίχθηκε γύρω στις 17:50, όταν ο 23χρονος καθάριζε το στρατιωτικό του τυφέκιο το οποίο φαίνεται να εκπυρσοκρότησε και να προκάλεσε τον θάνατο της άτυχης 21χρονης, με παρούσα τη μητέρα των δύο νεαρών.

Ο 23χρονος ανακρίνεται και επιμένει στον ισχυρισμό ότι καθάριζε το τυφέκιο G3, μετά από άσκηση της Εθνικής Φρουράς στην οποία συμμετείχε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος ισχυρίζεται ότι πήγε στρατό σήμερα και διερευνάται κατά πόσο ευσταθεί ο ισχυρισμός, καθώς οι ασκήσεις της Εθνικής Φρουράς έχουν ανασταλεί μέχρι την 31η Μαΐου.

Στο σημείο βρίσκονται οι τρεις ιατροδικαστές της Δημοκρατίας για αυτοψία, Αγγελική Παππέττα, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Το σημείο (σπίτι δίπλα στο πατρικό των δύο νεαρών) αποκλείστηκε από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας που διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για ατύχημα.

Η μικρή κοινότητα των Κλαυδιών είναι ανάστατη, στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ τραγική φιγούρα είναι ο αρραβωνιαστικός της θανούσης.




  

  ΠΗΓΗ: philenews.com - Πάμπος Βάσιλας