Τραγωδία - Νέο θανατηφόρο, νεκρή 68χρονη


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα την Αθηνά Λουκά, 68χρονη από το Τραχώνι, σημειώθηκε χθες βράδυ στον παλιό δρόμο Κόρνου – Κοφίνου της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.40 χθες βράδυ 49χρονη από τα Κάτω Πολεμίδια, οδηγούσε το αυτοκίνητο της στο παλιό δρόμο Κόρνου – Κοφίνου όταν παρά το εξωκλήσι του Αγίου Ευφημιανού παρέσυρε 68χρονη από το Τραχώνι που προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 68χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο της.

Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η νεκρή είναι η Αθηνά Λουκά. Από περαιτέρω έρευνες των ανδρών της Δύναμης διεφάνη ότι η 68χρονη όταν κτυπήθηκε από το αυτοκίνητο, εκσφενδονίστηκε στον ανεμοθώρακα του οχήματος και έπεσε στο έδαφος.

Η 49χρονη οδηγός αρχικά δεν αντιλήφθηκε τι έγινε και έκανε αφού έκανε αναστροφή, επέστρεψε στη σκηνή προκειμένου να εξετάσει τι κτύπησε στον ανεμοθώρακα του οχήματος της.

Στην οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 47mg αντί 22 που είναι το κανονικό.

Η γυναίκα συνελήφθηκε και κρατείται ενώ το αυτοκίνητο παραλήφθηκε από την Αστυνομία και θα εξεταστεί επιστημονικά από την ΥΠΕΓΕ.

Την υπόθεση διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.