Τραγωδία Κάβο Γκρέκο: Φωτογραφίες του νεκρού ατόμου εντός του αυτοκινήτου!

Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης του οχήματος στην Αστυνομία

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες μέχρι και αυτή την ώρα όσον αφορά την ταυτότητα του θύματος  που εντοπίστηκε νεκρό στο βυθό τη θάλασσας μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Η αρχική πληροφόρηση, ήταν ότι πρόκειται για Ελληνοκύπρια γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ότι οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της. Ωστόσο, όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του neAmmochostos, τη στιγμή της ανέλκυσης του αυτοκινήτου από τη θάλασσα, διακρίνεται άτομο εντός αυτού, κάτι που σημαίνει ότι η αρχική πληροφορόρηση ότι, δηλαδή, η κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο μάλλον ήταν λανθασμένη. Μένει να δούμε τώρα αν πρόκειται για Ελληνοκύπρια ή για αλλοδαπή. Πάντως μόλις πριν από λίγο ήρθε (ανεπίσημη) πληροφορία στα γραφεία του Ν.Α, ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι αλλοδαπή.

Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας έτσι ώστε να αποσαφηνιστεί η υπόθεση!

Οι δύτες της λιμενικής, να πούμε, κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για πολλή ώρα, έχοντας ως αντίπαλο τον άνεμο και τα κύματα!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη περιοχή κλήθηκε ιατροδικαστής για αυτοψία.


Θυμίζουμε ότι όπως πρώτοι διαβάσατε στο neAmmochostos, γύρω στις 11 και 40 το πρωί είχε φθάσει η πληροφορία στις αρχές από τουρίστες που είχαν δει το αυτοκίνητο μέσα στη θάλασσα.

Η Αστυνομία δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τα ακριβή στοιχεία του νεκρού προσώπου. 

Ωστόσο, όπως μας έχει αναφερθεί, έχει εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος είχε αναφέρει χθες βράδυ στην Αστυνομία ότι είχε εξαφανιστεί η εν διαστάσει σύζυγος του.

 
 Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αμμοχώστου.


Δείτε το φωτορεπορτάζ του neAmmochostos στις οποίες φαίνεται το άτομο εντός του αυτοκινήτου:


Ρεπορτάζ: Λευτέρης Ττάκκας



ΝΕΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAM!