Τραγική φιγούρα ο πατέρας της 11χρονης στην κηδεία της-«Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι δίπλα σου»


Συνοδεία αστυνομικών και μόλις δέκα λεπτά πριν από το τέλος της κηδείας της 11χρονης κόρης της, έφτασε η μητέρα της στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσει το κοριτσάκι της που βρήκε τραγικό θάνατο σε βράχια στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της, ο οποίος έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει ότι η 11χρονη Ιωάννα έφυγε για πάντα. «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» μονολογούσε μέσα στους λυγμούς του.

Ωστόσο η στάση του πατέρα, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνη για το θάνατο της κόρης τους την πρώην σύζυγο του, ανάγκασε την 49χρονη να απομακρυνθεί μαζί με τα δύο ακόμη ανήλικα παιδιά της από το σπίτι τους στην Παρηγοριά Χανίων και να βρίσκεται προσωρινά σε άλλο χώρο.

Στο μεταξύ σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από πτώση από μεγάλο ύψος, οφείλεται ο θάνατος της 11χρονης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήταν ακαριαίος και προσδιορίζεται μεταξύ 22.00-23.00 το βράδυ της Τρίτης.

Ο θάνατος του 11χρονου παιδιού έχει προκαλέσει σοκ, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα ερωτήματα της Aστυνομίας

Η αστυνομία, που ερευνά τις συνθήκες της τραγωδίας, διαπιστώνει ότι μεσολάβησαν πολλές ώρες μέχρι τη δήλωση της εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού. Επίσης, ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από το σπίτι της.

Προβληματίζει, επίσης, το γεγονός πως παρά τις εκτενείς έρευνες, δεν έχουν βρεθεί ακόμη το κινητό τηλέφωνο και η ζακέτα της 11χρονης, παρά μόνο τα ακουστικά της και μια σακούλα με φαγητό που είχε αγοράσει.

Η 11χρονη ζούσε μαζί με άλλα δύο αδέλφια, 6 και 9 ετών, σε δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον. Οι γονείς της είχαν χωρίσει. Πριν δύο χρόνια έγιναν περιστατικά που είχαν απασχολήσει και τη Δικαιοσύνη. Ως εκ τούτου προκύπτουν ερωτήματα για το εάν οι κοινωνικές υπηρεσίες ήταν ενήμερες για τις συνθήκες διαβίωσης της 11χρονης και των άλλων παιδιών της οικογένειας.

.

Πηγή: Πρώτο Θέμα