Τούρκοι χάκαραν τον Βαρουφάκη και ανέβασαν βίντεο με φόνο Σολωμού

Τον λογαριασμό του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, χάκαραν άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής.

Στον λογαριασμό του πρώην υπουργού αναρτήθηκε βίντεο, με το σχόλιο «Θα υψώσουμε την τουρκική σημαία στην Αθήνα. Να περιμένετε τους ευγενείς μαχητές Τούρκους», αλλά και βίντεο με την στιγμή που πυροβολούν τον Σολωμό Σολωμού.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολίασε: «Ο λογαριασμός μου, για μια ώρα, "κατελήφθη" από φασίστες εκ Τουρκίας που πόσταραν τις βαρβαρότητές τους. Ελπίζω να επανακτήθηκε τώρα».

Καθώς φαίνεται, ωστόσο, ο λογαριασμός του παραμένει χακαρισμένος μέχρι αυτήν την ώρα, καθώς αναρτώνται tweets με τουρκικό περιεχόμενο! Χαρακτηριστικά, προβάλλονται σκηνές από τουρκικά σίριαλ, που δείχνουν ακόμα και την Αθήνα να καταλαμβάνεται από Τούρκους!

Ένα εκ των «τιτιβισμάτων», μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα... Σκάσε!».

Οι Τούρκοι χάκερ, μάλιστα, «πανηγυρίζουν» στο Facebook για το... κατόρθωμά τους, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας χακαρίστηκε» και «ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών σε σοκ. Η τουρκική σημαία είναι κρεμασμένη στον λογαριασμό του».
Σε άλλες αναρτήσεις τους στο Twitter του πρώην ΥΠΟΙΚ αναφέρουν μάλιστα ότι επιτέθηκαν στον λογαριασμό του, επειδή «είναι υποστηρικτής του Γκιουλέν και των Κούρδων τρομοκρατών του PKK»!

Biz bitti demeden bitmez