Τον καταδίωξαν από το Παραλίμνι μέχρι την Αγία Νάπα και τον ακινητοποίησαν


Καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Αγία Νάπα με αποτέλεσμα περιπολικό να συγκρουστεί με το καταδιωκόμενο όχημα.

Στην σύλληψη 19χρονου από την επαρχία Λάρνακας για την διάπραξη σωρείας τροχαίων αδικημάτων προέβησαν λίγο μετά  της 10: 00 μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα μέλη της τροχαίας Αμμοχώστου στα πλαίσια ελέγχου τροχαίας  που διενεργούσαν στο Παραλίμνι διαπίστωσαν όχημα να κινείται χωρίς να φέρει  πινακίδες εγγραφής στο πίσω μέρος του οχήματος  και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη του οδηγού. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης τα μέλη της Τροχαίας έθεσαν σε λειτουργία τις σειρήνες και τους φάρους του περιπολικού οχήματος ενώ κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει.

Ο οδηγός συνέχισε να οδηγεί επικίνδυνα και αλόγιστα, προβαίνοντας  σε σωρεία τροχαίων αδικημάτων, εισερχόμενος στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας και εισερχόμενος σε μονόδρομους θέτοντας σε κίνδυνο πεζούς και άλλους διερχόμενους οδηγούς. Η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι την Αγία Νάπα όπου ο οδηγός κατέστει δυνατό να ανακοπεί και να ακινητοποιηθεί  στο ύψος του κυκλικού κόμβου της λεωφόρου Μακαρείου.  Ο οδηγός συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα που διέπραξε ενώ σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτεστ που υποβλήθηκε βρέθηκε θετικός σε κάνναβη και κοκαΐνη.

Η τροχαία Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός σταθμός Αγίας Νάπας διερευνούν την υπόθεση.