Το Bookcyp σε στέλνει στη Μαγευτική Σαντορίνη!


Τι είναι το Bookcyp:

Είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης στον κλάδο της υγείας, της ομορφιάς ή της ευεξίας στην Κύπρο; Μην ψάχνετε άλλο – το Bookcyp είναι εδώ για να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τα ραντεβού. Σχεδιασμένο αποκλειστικά για παρόχους υπηρεσιών όπως γιατρούς, οδοντίατρους, διατροφολόγους, κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής, τεχνίτες νυχιών, tattoo artists, makeup artists και spa.

Το Bookcyp είναι το απόλυτο εργαλείο για τον ομαλή λειτουργία της επιχείρησης σας, την προσέλκυση περισσότερων πελατών και τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας τόσο για εσάς όσο και οι πελάτες σας.

Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας με το Bookcyp:

1. Άμεση Διαχείριση Ραντεβού.

2. Διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο και άμεσες κρατήσεις.

3. Προσέλκυση νέων πελατών.

4. Αυτοματισμός ραντεβού .

5. Βελτιωμένη εμπειρία πελάτη.

7. Πληροφορίες και αναφορές με βάση δεδομένων.

Το Bookcyp είναι η εφαρμογή κρατήσεων ραντεβού που αλλάζει το παιχνίδι και έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώσει την επιχείρησή σας. Πείτε αντίο στις χρονοβόρες διαδικασίες διαχείρισης, τις ακυρώσεις την τελευταία στιγμή και τους πονοκεφάλους προγραμματισμού. Αγκαλιάστε το μέλλον της διαχείρισης ραντεβού με το Bookcyp και ξεκλειδώστε πλήρως τις δυνατότητες της επιχείρησής σας στον τομέα της υγείας, της ομορφιάς ή της ευεξίας. 

Προσεχώς – μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις και γίνετε από τους πρώτους που θα ζήσουν τη δύναμη του Bookcyp!

Ακολουθήστε το link για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για ένα 4ημερο στην Σαντορίνη για 2 άτομα με διαμονή και αεροπορικά πληρωμένα!

 https://www.instagram.com/p/CtwSvBDIZ1X/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==