Τις εισπράξεις τους δίνουν 4 εστιατόρια της Αγίας Νάπας στα θύματα της Ελλάδας

Ο πλανήτης παρακολουθεί συγκλονισμένος από τα όσα συμβαίνουν για ακόμη μια φορά στην Ελλάδα μας. Δεκάδες οι νεκροί, οι αγνοούμενοι και εκατοντάδες τα θύματα των φονικών πυρκαγιών στην Αττική. Η τραγωδία είναι ανείπωτη και τα λόγια δεν μπορούν να καλύψουν τον πόνο για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Η Κύπρος βρίσκεται σε εγρήγορση και χιλιάδες συμπατριώτες μας σπεύδουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο συγκεντρώνοντας, ρούχα, τρόφιμα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει ώστε να απαλύνουν λίγο τις πληγές των Ελλαδιτών αδελφών μας.  

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του telenepatv, σήμερα στην Αγία Νάπα, τέσσερα πασίγνωστα εστιατόρια της περιοχής αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ένα πολύ μεγάλο μέρος των εισπράξεων τους, ώστε να τις διαθέσουν  από αύριο το πρωί στους πληγέντες και στις οικογένειες τους. Μια κίνηση που πραγματικά δείχνει τον ανθρωπισμό μας και ότι στην ζωή δεν μετριούνται όλα με το χρήμα.
Οι επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων δεν θα δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους, ήδη βρίσκονται στην διαδικασία συλλογής των χρημάτων και όπως έχουμε πληροφορηθεί με τα χρήματα αυτά θα αγοραστούν τρόφιμα και φαρμακευτικά είδη, τα οποία και θα σταλούν άμεσα στην Ελλάδα. 

Τα τέσσερα εστιατόρια δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνια στην Αγία Νάπα και συγκεντρώνουν καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες. Μάλιστα, με διασταυρωμένες πηγές, έχουν έρθει σε συνεννόηση και με το προσωπικό τους, το οποίο θα διαθέσει τα φιλοδωρήματα της ημέρας για τον ίδιο σκοπό μια κίνηση που δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο της κυπριακής κοινωνίας γενικότερα και των εργαζομένων και του επιχειρηματικού κόσμου ειδικότερα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό που θα μαζευτεί θα είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ και οι ιδιοκτήτες όταν αντιλήφθηκαν ότι διέρρευσε η είδηση στο site μας, ζήτησαν από την δημοσιογραφική μας ομάδα να κρατηθεί η ανωνυμία τους, αλλά παρόλα αυτά αύριο ίσως γίνει κατορθωτό να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματά τους μετά δηλαδή από την συγκέντρωση των χρημάτων, ώστε να αποφευχθεί έμμεση ή άμεση διαφήμιση των εστιατορίων τους κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Πηγή: telenapa.com