Τι συμβαίνει τελικά με τον χωρισμό της Νικολέττας Καρρά και του Φώτου Πιττάτζη;Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πριν περίπου δύο εβδομάδες πως η Νικολέττα Καρρά και ο σύζυγός της Φώτος Πιττάτζης αποφάσισαν να μην είναι πλέον ζευγάρι. Εδώ και καιρό ακουγόταν ότι είχαν εμφανιστεί σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού, αλλά ο χωρισμός τους δημιούργησε μεγάλο θόρυβο στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αντιμετώπιζε κρίση εδώ και λίγο καιρό και η φθορά που είχε επιφέρει η τριβή των επτά χρόνων γάμου είχε γίνει πλέον αισθητή και στους δύο. Η Νικολέττα Καρρά είχε πάρει κάποια ρούχα και είχε αφήσει το πολυτελές σπίτι τους και άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά πάντοτε επέστρεφε όταν οι δυο τους αποφάσιζαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

Οι χωριστές διακοπές τους σε Κύπρο και Κρήτη και τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ τους

Ο Φώτος πέρασε τις γιορτές στην Κύπρο με την οικογένειά του και η Νικολέττα στην Κρήτη με καλούς της φίλους. Τι οδήγησε, όμως, το ζευγάρι να κάνει χωριστά διακοπές τις ημέρες του Πάσχα; Η απάντηση που δίνουν οι δικοί τους άνθρωποι είναι πως αποφάσισαν να κάνουν αυτό το διάλειμμα προκειμένου να δουν καθαρά αν θα μπορέσουν να διασώσουν ή όχι τη σχέση τους.

«Πήραμε απόσταση για να δούμε πως θα κινηθούμε. Υπάρχουν προβλήματα στον γάμο μας και θέλουμε να δούμε αν μπορεί να κολλήσει και πάλι το γυαλί» φέρονται να λένε σε στενούς φίλους τους και φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν «Είμαστε σε διάσταση και μετράμε τις απώλειες. Είναι πολύ λεπτό το θέμα, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει και τίποτα δεν έχει κριθεί, άρα δεν μπορώ να αναφερθώ σ’ αυτό. Έτσι και αλλιώς αυτό που γίνεται αφορά εμένα και τον Φώτο. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη», λέει η εντυπωσιακή ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη. 

Ένας δύσκολος χρόνος

Πριν από δυο χρόνια ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες, έντονοι όμως καυγάδες που κρατούσαν μέρες! Τον τελευταίο, δε, χρόνο τα πράγματα χειροτέρεψαν... Αρκετές νύχτες ο δικηγόρος έμενε εκτός σπιτιού, για να κρατά απόσταση με την ηθοποιό μέχρι να ξεθυμάνουν τα νεύρα τους... Έκαναν αρκετά μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν τον γάμο τους όμως όπως φαίνεται δεν τα κατάφεραν!


Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, αναφέρουν πως το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό κοιμόταν χωριστά. Μπορεί να βρίσκονταν στο ίδιο σπίτι αλλά εκείνος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο κι εκείνη σε άλλο... Εδώ και δυο μήνες δεν είναι πια μαζί... Η Νικολέττα έχει φύγει ήδη από το σπίτι στο οποία πέρασε 7 ολόκληρα χρόνια στο πλευρό του Φώτου, στα βόρεια προάστια!

"Κανείς από τους δυο δεν είναι καλά όμως είναι μια απόφαση που πάρθηκε μετά από πολύ προσπάθεια! Δεν γινόταν τίποτα για να σωθεί, δεν μπορούσε να σωθεί όλο αυτό. Ήταν ψυχοφθόρο και για τους δυο" αποκάλυψε άτομο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Τα οικονομικά προβλήματα που συννέφιασαν τον γάμο τους...

H Νικολέτα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης σε συνέντευξή τους μιλούν για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη σχέση τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όταν έγινε το περίφημο κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο. Πώς επηρέασε όλο αυτό το γάμο τους;

«Ήταν πραγματικό σοκ» εξηγεί ο Φώτος. «Γιατί είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που μπήκαν στην τράπεζα και πήραν τα λεφτά μας. Εγώ έπαθα μεγάλη ζημιά και στα δικά μου τα λεφτά αλλά και όσον αφορά στη δουλειά, γιατί αντιπροσωπεύω πολλούς ξένους που έχουν τα λεφτά τους στην Κύπρο και είδα ό,τι έχτιζα τα τελευταία δέκα χρόνια να γκρεμίζεται σε δεκαπέντε μέρες. Αλλά το αντιμετώπισα ψύχραιμα και ποιητικά. Είπα μέσα μου “συνέβη και τελείωσε. Ας ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή”. Έχω την τάση να μη μεταφέρω τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και προσπάθησα να το κρατήσω όσο γινόταν πιο μακριά. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές η Νικολέττα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογική μου στήριξη. Εκείνους τους μήνες ήταν πολύ δίπλα μου».

«Ήταν πράγματι δύσκολα, γιατί ήταν πολύ στενοχωρημένος. Υπήρχε μια πίκρα πως όλη αυτή η δουλειά πάει χαμένη. Στενοχωριόμουν που τον έβλεπα έτσι, αλλά του έκανα πλάκα, προσπαθούσα να χαλαρώσω την ένταση και του έλεγα “παράτα τα κι έλα να μείνουμε στην Αθήνα μαζί και να κάνουμε άλλη δουλειά”» είπε η Νικολέττα στο People.

Μάλιστα είχαν αποκαλύψει την επιθυμία να αποκτήσουν ένα παιδί! «Το συζητάμε αρκετό καιρό και δεν ήμασταν έτοιμοι λόγω δουλειάς» έλεγε ο Φώτος. «Τώρα έχουμε αποφασίσει ότι θα κάνουμε αυτή την προσπάθεια. Πού διαφωνούμε; Στο ότι εγώ θέλω κορίτσι και η Νικολέττα αγόρι» είχε πει. 

ξ