Τι συμβαίνει στο οδόφραγμα Δερύνειας;

Με βάση ανάρτηση του Τ/κ ακτιβιστή της πρωτοβουλίας Αμμόχωστος, Οκάν Νταγλί αλλά και ανάρτηση του «υπουργού συγκοινωνιών», Τολγκά Ατακάν στο τουίτερ σε διάλογο με τον προαναφερόμενο, φαίνεται ότι υπάρχει κινητικότητα για την ολοκλήρωση των εργασιών υποδομής στο σημείο ελέγχου στην τ/κ πλευρά του οδοφράγματος Δερύνειας.
 
Σύμφωνα με τη Γενί Ντουζέν, ο κ. Νταγλί στην ανάρτησή του αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν τοποθετηθεί τα κουβούκλια που θα χρειαστούν για τον έλεγχο από την «αστυνομία» και το «τελωνείο» τα οποία μεταφέρθηκαν εκεί από άλλα οδοφράγματα, ενώ γίνονται και διαδικασίες φωτισμού της περιοχής, άρα έχει μεταφερθεί ηλεκτρικό ρεύμα.
 
Απαντώντας σε ανάρτηση στο τουίτερ του Οκάν Νταγλί, ο «υπουργός συγκοινωνιών» έγραψε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις εντός της εβδομάδας και πως εάν δεν ήταν η οικονομική κρίση η τ/κ πλευρά θα ήταν έτοιμη για τη διάνοιξη του οδοφράγματος πριν δύο μήνες.
 
Στο μεταξύ, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το φυλάκιο του τουρκικού στρατού που βρίσκεται στην εν λόγω περιοχή και πληροφορίες το φέρουν να βρίσκεται ακόμα εκεί.

 

Πηγή:ΚΥΠΕ