Τι ομολόγησε η 19χρονη και το κίνητρο πίσω από τον ψευδή ομαδικό βιασμό

Ανατρεπτικές εξελίξεις σημειώθηκαν στην καταγγελία του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα, αφού η 19χρονη παραπονούμενη ομολόγησε στις Αρχές, ότι η καταγγελία της ήταν ψευδής.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τη λήψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων αλλά και των επιστημονικών εξετάσεων οι οποίες αποδείκνυαν ότι οι ισχυρισμοί της η 19χρονης δεν ευσταθούσαν κλήθηκε εκ νέου για κατάθεση.

Τότε η νεαρή έσπασε και ομολόγησε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τρεις εκ των δώδεκα Ισραηλινών με τη θέληση της και ότι δεν την βίασαν.

Σε ότι αφορά το κίνητρο, ισχυρίστηκε ότι σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια των ερωτικών της πράξεων, κάποιος εκ των υπόπτων αντιλήφθηκε ότι την βιντεογραφούσε και ως εκ τούτου ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη. Έτσι θέλησε να τους εκδικηθεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η 19χρονη συνελήφθη για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης, ενώ οι επτά Ισραηλινοί αφήνονται ελεύθεροι, με τις Αρχές να τους απαλλάσσουν από κάθε κατηγορία.

Η Αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τη 19χρονη Βρετανίδα και αύριο αναμένεται να την οδηγήσουν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο, οι ανακριτές να προχωρήσουν στην άμεση καταχώρηση της υπόθεσης, ώστε η 19χρονη να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενοι.

 

Όσα είχε αναφέρει στην πρώτη της κατάθεση η 19χρονη


Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη κατάθεση της η νεαρή είχε καταγγείλει στην Αστυνομία, ότι δύο από τους υπόπτους την κρατούσαν κάτω, πιέζοντας τα χέρια της, ενώ η ίδια έκλαιγε και τους έλεγε να την αφήσουν. Ισχυρίστηκε επίσης, ότι οι φίλοι των δύο την βίασαν με τη σειρά και κάποιοι την κτύπησαν.

«Θυμάμαι μέχρι τη 1:00 περίπου. Οι φίλοι τους που δεν ήξερα, με βίασαν. Κάποιοι φορούσαν προφυλακτικά, κάποιοι όχι. Με πόνεσαν σε όλο μου το κορμί… Ένας από αυτούς με κρατούσε κάτω και μετά έβλεπα τουλάχιστον 12 πρόσωπα… Για μια ώρα, τον ένα μετά τον άλλο», είπε στην Αστυνομία, σύμφωνα με το δημοσίευμα. «Μετά που με άφησαν να φύγω λιποθύμησα. Μετά έφυγα τρέχοντας από το δωμάτιο, συνάντησα φίλους μου και με πήραν ημίγυμνη στην κλινική».

Στο μεταξύ ο δικηγόρος ενός εκ των υπόπτων, Νιρ Γιάσλοβιτς, ανακοίνωσε όλοι οι ύποπτοι θα επιστρέψουν σπίτι τους μετά την εφιαλτική υπόθεση στις διακοπές τους και ευχαρίστησε την κυπριακή Αστυνομία για την επαγγελματική έρευνα εις βάθος.


Πηγή: reporter