Τι λένε τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου

Αν βρεις το "γιατί", το "πως" θα έρθει από μόνο του

Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Κριού και ο πόλεμος μεταξύ του «Εγώ» και του «Εμείς» καλά κρατεί. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, μείνετε μακριά από καυγάδες και συναισθηματικά ξεσπάσματα, όπως και τάσεις κακής διάθεσης.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος, Κριέ, που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου και σ’ ευνοεί, θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Η μυστικότητα που το ερχόμενο διάστημα κυριαρχεί, σου δημιουργεί μεγαλύτερη δυναμικότητα. Πολλά εμπόδια που είχες, τώρα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Κριέ, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν δεν οχυρώνεστε σε διαφορετικές «όχθες» μέσα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η διάθεσή σου για ανταλλαγή απόψεων, Ταύρε, σήμερα ευνοείται και δημιουργεί αφορμή για να παρθούν πρωτοβουλίες από άτομα που δεν περίμενες, με προορισμό τη συνεργασία και την αξιοποίηση της δημιουργικότητάς σου. Οι ευθύνες όμως που διαρκώς αυξάνονται, δημιουργούν κλίμα άγχους. Χαλάρωσε κι ακολούθησε τα πράγματα με τους ρυθμούς που έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Ταύρε, είναι σήμερα πεδίο κατάλληλο για επιτυχείς ελιγμούς από πλευράς σου, οπότε μπορείς να κινήσεις τις καταστάσεις όπως θέλεις, ώστε να πάει καλύτερα η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες, Ταύρε, για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε επαγγελματικό εμπόδιο υπάρχει στο δρόμο σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που οι καταστάσεις θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η ανάγκη σου για χαρά κι ικανοποίηση, Δίδυμε, παραμένει σε καλό επίπεδο και όλα δείχνουν βελτίωση στο άμεσο μέλλον. Τα πράγματα, τονίζω, θα είναι πολύ καλύτερα από όσο τα περιμένεις. Η κατάσταση αλλάζει ραγδαία και με πολύ θετικό για σένα τρόπο, οπότε ετοιμάσου να το απολαύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Δίδυμε. Πρόσεξε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σου, ώστε να μη δημιουργήσεις σήμερα προβλήματα από το μηδέν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου αλλά κι η ένταση που θα έχεις, θα κινηθούν ψηλά. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Σ’ αυτό καλά κάνεις. Τα έξοδα για αγορές που δε σου χρειάζονται όμως, είναι πραγματικά ανώφελα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Δυσκολίες που δεν προέρχονται από σένα, Καρκίνε μου, σ’ αναγκάζουν να στερηθείς πράγματα, αλλά και την επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα. Τα όρια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να υπάρξει κίνδυνος σοβαρών ρήξεων. Δείξε προσοχή και σύνεση. Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, σ’ ευνοεί και θα δεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου, Καρκίνε, βρίσκεται στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, για να μη στεναχωρήσεις το σύντροφό σου, αλλά αντίθετα να του προσφέρεις στιγμές χαράς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, τις οποίες στο παρελθόν αδυνατούσες. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε οικονομικές συζητήσεις και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές, χτισμένες με πολύ κόπο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, σ’ ευνοεί, Λέων, και θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις και με ιδιαίτερη σημασία, ενώ θα βρεθεί κι ο τρόπος αξιοποίησης των πληροφοριών τους. Η σταθερότητα που ακολουθεί πολλά πράγματα, σε δικαιώνει για τη στάση που κράτησες το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου και μαζί να λύσετε προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ετοιμάσου: Η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα φέρει έντονη δραστηριότητα αυτή την περίοδο κι εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και το ταίρι που θα κερδίσει την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα, Λέων μου, να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, επειδή θα γίνουν λάθη από άλλους και μετά θ’ αγωνίζεσαι εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μεγάλα προβλήματα σ’ έχουν καταβάλλει, Παρθένε μου, κι αδυνατείς να βρεις λύσεις. Δυστυχώς οι λύσεις αυτές δεν μπορούν να έρθουν μόνο από σένα, οπότε ηρέμησε και δώσε χρόνο στον εαυτό σου να αναδιοργανωθεί, προκειμένου να φτιάξεις το πρόγραμμα που θα σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Παρθένε μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να βρεις καταφύγιο πλάι του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα εξελιχθούν μια χαρά και θα περιλαμβάνουν καινούργιες συνεργασίες, νέα ξεκινήματα ή αντιμετώπιση προβληματικών καταστάσεων. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους για το τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και, φυσικά, να κάνεις ανάλογη διαχείριση των πόρων σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, Ζυγέ, θα φέρει πολύ θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Ο τρόπος ζωής σου είναι καθαρά προσωπική σου υπόθεση και δε χωράει περιθώρια παρεμβάσεων. Κάποιες προτάσεις που θα παρουσιαστούν, είναι αξιόλογες κι αξίζει να τις εξετάσεις με προσοχή. Τα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αν είσαι ψύχραιμος και δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις στα οικονομικά σου, που φέρνουν κίνδυνο στους υπάρχοντες πόρους σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο εγωισμός κι η σκληρότητα κάποιων αγαπημένων σου προσώπων, Σκορπιέ μου, ήρθε στην επιφάνεια με δυσάρεστο τρόπο, δημιουργώντας σου αναστάτωση και θλίψη. Η μελαγχολία που σου προκάλεσε, δε δίνει λύσεις κι επιβάλλεται να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με σοβαρότητα, ειδικά σε ό,τι σε σχετίζει άμεσα με τα άτομα αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Σκορπιέ, να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου, βοηθώντας καθοριστικά τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος. Με τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης σε περιμένει κάτι πολύ καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Μπαίνεις σε μία περίοδο, που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Δώσε προσοχή σε πληροφορίες που δείχνουν ασήμαντες, Τοξότη, αφού μέσα σ’ αυτές θα βρεθεί η λύση σ’ ένα ζήτημα που σε βασανίζει εδώ και πολύ καιρό. Σε υποθέσεις τρίτων που ίσως μάθεις, μην πάρεις θέση, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Κάποια προβληματικά, οικογενειακά θέματα μπορούν με καλό προγραμματισμό ν’ αποφευχθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου χαρούμενο, Τοξότη, αφού ο ερωτισμός σου αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα διώξουν κάθε σύννεφο στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να διαφυλάξεις την ισορροπημένη με τους συνεργάτες σου σχέση. Κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου σ’ εκνευρίζουν κι αλλάζουν την πορεία σου. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό, Αιγόκερε, σ’ ευνοεί και θα έρθουν ευκαιρίες που δεν περιμένεις. Κράτα τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να δεις εγκαίρως την πραγματικότητα. Οι άσκοπες συζητήσεις σε αποπροσανατολίζουν, οπότε καλύτερα να μη λάβεις μέρος και αν συμβεί αναγκαστικά, τήρησε κάποια απόσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, πολλές πρόσφατες, δύσκολες στιγμές θ’ αρχίσουν να ξεθωριάζουν. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να λύσεις προβληματικές καταστάσεις. Θα πας ακόμη καλύτερα στα οικονομικά σου, αν κάνεις επιτυχείς συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου, φροντίζοντας παράλληλα να τελειώσεις με κάποια γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη να είναι στο ζώδιό σου, Υδροχόε μου, οι δυσκολίες αρχίζουν πάλι για σένα και δυστυχώς αυτή τη φορά οι σύμμαχοι του παρελθόντος είναι πελαγωμένοι στα δικά τους προβλήματα, οπότε δε σου επιτρέπεται ούτε καν να συζητήσεις για όσα περνάς. Κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα δε θα λείψουν, αλλά θα είναι ευτυχώς περαστικές και χωρίς επιπτώσεις. Ανασκουμπώσου και δράσε δυναμικά, για να βάλεις σε τάξη όσα πρέπει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Υδροχόε μου, για να εκδηλώσεις με έμπρακτο τρόπο στο σύντροφό σου τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες δύσκολες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε πιεστικές υποχρεώσεις σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις αγορές σου, καθώς σήμερα θα βγαίνεις πολύ εύκολα από τον προϋπολογισμό σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η σημερινή μέρα, Ιχθύ, φέρνει πολλές ευχάριστες αλλαγές. Η βαρετή περίοδος που πέρασες, έχει φτάσει πλέον οριστικά στο τέλος της και τη διαδέχεται ένα κύμα θετικών αλλαγών και νέων δραστηριοτήτων, που θα σου βελτιώσει αισθητά τη διάθεση. Συνομιλίες με άτομα κύρους σου προσφέρουν ιδέες και σταδιακά οδηγείσαι στην πραγματοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα, Ιχθύ μου, θα είναι σε στασιμότητα και θα δεις μερικές καταστάσεις να μην εξελίσσονται όπως θέλεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βλέπεις πια, ότι πολλές άσχημες αναμνήσεις έχουν πλέον ξεθωριάσει κι είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ. Για σημαντικές αποφάσεις, ας συμβουλευτείς δικά σου άτομα, καθώς σήμερα η κρίση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Θα φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου. Κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με θέματα νόμου, είναι δυνατόν αυτή την περίοδο να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: oroskopos.gr