Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 2 Οκτωβρίου

Δεν είναι μόνο το τι αποκτάς που σε κάνεις ευτυχισμένο, είναι κυρίως το ποιος γίνεσαι!

Σήμερα η γλυκιά Σελήνη στο Καρκίνο σχηματίζει ένα συναισθηματικό και ωφέλιμο Τρίγωνο με την Ανάδρομη Αφροδίτη! Ζώδια της Γης και του Νερού που ανήκουν στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για συναισθηματική επανένωση με έναν παλιό έρωτα!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα σου ξεκινά με εσένα να νιώθεις ότι έχεις τόση δύναμη, σαν να μπορείς να κινήσεις βουνά! Το γεγονός που θα σε χαροποιήσει είναι ότι οι άνθρωποι που έχεις απέναντί σου θα αναγνωρίσουν την αξία και τις προσπάθειες σου! Θα έχεις μεγάλη ανεξαρτησία για όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, για να λύσεις τις υποθέσεις που εξακολουθούν να σε απασχολούν. Η επιτυχία θα σε συνοδεύει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις , θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Θα μπορέσεις και θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία και θα πας και για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά δεν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου αρχίζει και αποδίδει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το μυαλό σου σήμερα βρίσκεται σε έναν συνεχή αγώνα, ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε ζητήματα πρακτικά!. Έχεις έξυπνες ιδέες για να μπορέσεις να δώσεις πολλές λύσεις σε ζητήματα που μέχρι τώρα μπορεί να φαίνονται άλυτα. Μπορείς να κάνεις συζήτηση και σε κάποιο δικό σου άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τότε δείξε λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και φρόντισε να αποφεύγεις τους εγωισμούς και τις κόντρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μέτρησε μερικά πράγματα γιατί μπορεί να κάνεις λάθος κινήσεις στην εργασία σου και να μην το έχεις αντιληφθεί. Μπορείς να συζητήσεις με δικά σου άτομα και να πάρεις την άποψή τους. Στον οικονομικό σου τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Η απερίσκεπτη συμπεριφορά σου σήμερα θα έχει το κόστος της, για αυτό Δίδυμέ μου, δώσε μεγάλη προσοχή στις ενέργειές σου! Προσπάθησε να υπολογίσεις τους κινδύνους που μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου, ώστε να μην χρειαστεί να σταματήσεις αυτό που κάνεις. Απλώς ζύγισε τα πράγματα και αποφάσισε ότι αυτή θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις όλα αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και την βοήθεια συνεργατών. Πρόσεξε το άγχος σου για να αποφύγεις προστριβές. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η σταθερότητα και η σύνεση είναι στον αέρα σήμερα Καρκίνε, και οι υποχρεώσεις που έχεις ήδη αναλάβει, θα μείνουν σε εκκρεμότητα! Έτσι, αυτή τη φορά, αντί να περιμένεις τους ανθρώπους να κρατήσουν τον λόγο τους, μπορείς να περιμένεις ότι δεν θα το κάνουν. Στην πραγματικότητα, εσύ πρέπει να κινήσεις τα νήματα για να μπορέσεις να αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στα επαγγελματικά σου, αλλά και να αλλάξεις πράγματα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με εσένα να έχεις πολύ καλή οργάνωση, ωστόσο θα αναγκαστείς να ασχοληθείς και με πράγματα που δεν τα είχες στο πρόγραμμα και αυτό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Υπάρχει κάποιο οικογενειακό θέμα και σε προβληματίζει πάρα πολύ. Εάν δεν κάτσεις να μιλήσεις με το εμπλεκόμενο άτομο δεν θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις σ’αυτά που θέλεις. Φρόντισε να το κάνεις γρήγορα, γιατί αυτά τα ζητήματα δεν παίρνουν αναβολές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη διχάζεσαι και μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου. Θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσα που στο παρελθόν μπορεί και να σε κούραζαν. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις να παίρνουν την φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινά υπέροχα, ερωτικά απολαυστικά … Αφροδίτη και Άρης από το ζώδιο σου βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα επομένως αναμένεται να έχεις πολύ σημαντικές επιτυχίες σε ότι και να κάνεις! Έρωτας, δημιουργικότητα, κατακτήσεις, επιτυχίες αλλά και ευκαιρίες για να μπορέσεις επιτέλους να ανεβάσεις τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να δημιουργήσεις αντιπαλότητες σε σχέση με συνεργάτες. γιατί στο μέλλον θα χρειαστείς την βοήθειά τους. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής έχει περάσει στο ζώδιο σου και το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει με την διάθεση να ανοιχτείς και να εκφράσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου! Παράλληλα οι θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Άρη με τον Πλούτωνα, σε βοηθούν να μπορέσεις να επικεντρωθείς καλύτερα στους στόχους σου αλλά και να ξεπεράσεις αδυναμίες του παρελθόντος! Η συμβουλή της ημέρας; Ξεκουράσου και λίγο Ζυγάκι μου το έχεις ανάγκη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, γιατί είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς και εσύ να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Έχεις ασυνήθιστη διάθεση, έτσι δεν είναι; Καθόλου συνηθισμένη για τις τυπικές σου επιδιώξεις: πάρτι, γέλιο με φίλους και συζήτηση με νέους ανθρώπους. Μην το κάνεις σήμερα γιατί υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λύσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεθεί χρόνος κάποια στιγμή για να κάνεις αυτό που θέλεις και να αισθανθείς άνετα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στον σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη σου και την υπομονή σου μπορείς και περνάς τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να έρχονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ότι και να κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν φιλικά άτομα, γιατί θα κάνεις λάθη που δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να κάνεις, αφού το βάλεις στο μυαλό σου. Και το μυαλό σου σίγουρα γυρίζει τώρα, επειδή έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Μην προσπαθήσεις να τα αποφύγεις, γιατί απολύτως τίποτε άλλο δεν θα σε καθησυχάσει. Σε βεβαιώνω πως με ότι καταπιαστείς σήμερα θα έχεις την απόλυτη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος σε οικονομικές συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Δευτέρα σήμερα Αιγόκερε και μπορώ να πω ότι είσαι από τα κερδισμένα ζώδια της ημέρας. Αυτό γιατί; Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκονται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα! Διαθέτεις την δύναμη και την αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ! Παράλληλα κάποιες ειδήσεις θα σε κάνουν να νιώσεις το αίσθημα της ανταμοιβής και της ολοκλήρωσης! Κανένα εμπόδιο δεν θα μείνει απροσπέραστο λοιπόν ….

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος για να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνεις μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σου, κάνοντας ένα βήμα πίσω όταν σου είναι αδύνατη η επαφή με τα άτομα γύρω σου! Ζητήματα οικονομικά και γραφειοκρατικά φαίνεται ότι θα πορευθούν προς όφελός σου! Η αισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος….

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή , προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή αν δεν εξετάσεις πρώτα τα πράγματα εις βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Αν γνωρίζεις ότι πρέπει να έρθεις σε επαφή με κάποιον, κάνε το σήμερα και όχι αργότερα. Τις επόμενες ημέρες, θα είναι δύσκολο να οργανώσεις ακόμα και τις πιο συνηθισμένες συνομιλίες. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και θα έχεις μια υπέροχη μέρα. Γιατί να μην κάνεις τις προβλεπόμενες κινήσεις σου και να τελειώνεις θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν; Πάρε τις ευκαιρίες που σου δίνονται και οι επιτυχίες σου θα είναι πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στην δουλειά σου που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr