Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 8 Αυγούστου

Αν συνεχίσεις να κάνεις ό,τι έκανες πάντα θα συνεχίσεις να παίρνεις ότι έπαιρνες πάντα!


Σήμερα η Αφροδίτη… παίζει μαζί μας! Από την μία το Τρίγωνο της με τον Άρη, δίνει πάθος, συναίσθημα και ερωτική εύνοια στους Πύρινους και Αέρινους του 1ου δεκαημέρου και από την άλλη επαναφέρει ερωτικές και οικονομικές πληγές στο προσκήνιο για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου, λόγω της Αντίθεσης της με τον Χείρωνα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, φρόντισε να μην κάνεις κάποια υπερβολή ή βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Από ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, πρέπει να επωφεληθείς. Έχεις πάρα πολλές ιδέες, που αξίζει να ξεκινήσεις να υλοποιείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, Κριέ. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του, να μη μιλάς για θέματα που το φορτίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ μου, σήμερα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα, πάνω σε θέματα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Πρέπει σήμερα, Ταύρε μου, να δείξεις ευελιξία, για ν’ ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου, για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου, Ταύρε μου, αλλά σήμερα θα ήταν καλύτερο να συγκρατηθείς. Μπορείς να περάσεις όμορφα, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που ίσως οδηγήσουν σε εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Θα σου κάνουν οικονομικές προτάσεις, που σε συνδυασμό με τις πρωτότυπες ιδέες σου, θα βοηθήσουν τα έσοδά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η μέρα, Δίδυμέ μου, θα είναι αρκετά κουραστική και πιεστική από διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία για ν’ ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που έχεις. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή μαζί με ωριμότητα στις κινήσεις σου και να ελέγξεις τον εκνευρισμό σου, που προβλέπεται να είναι μεγάλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, Δίδυμέ μου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου. Μην κρύβεις μέσα σου τον έντονο ρομαντισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, σήμερα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Καλό, λοιπόν, είναι στον οικονομικό σου τομέα, να εξετάσεις λεπτομερώς οποιαδήποτε κίνηση θέλεις να κάνεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, Καρκίνε μου, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, που προοιωνίζουν προβλήματα. Σήμερα, κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή υπόσχονται πολλά, αφού μερικά πράγματα ίσως να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου έρθουν σήμερα πολλές ευκαιρίες, Καρκίνε, ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσετε καλύτερα εσύ και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Καρκίνε μου, θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Στον οικονομικό τομέα, θα μπεις σε διαδικασία να βρεις τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Να ξέρεις, ότι η περίοδος είναι ευνοϊκή για συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φρόντισε, Λέων μου, να μη μελαγχολείς, βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις κάτι. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και αν θέλεις, μπορείς πραγματικά να πετύχεις ό,τι βάλεις στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις έντονο ερωτισμό, Λέων, και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή έκπληξη θα σ’ έφερνε ακόμα πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν μερικά προβλήματα, Λέων μου, σήμερα με τους συνεργάτες σου. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τις δυσχέρειες που ίσως προκύψουν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Παρθένε. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα, θα σε συμβούλευα να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα, Παρθένε, που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αρχίζουν να βελτιώνονται. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου για την ενίσχυση της κοινής σας ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις κάνεις, πρέπει να έχουν εξεταστεί πολύ καλά από πριν. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις υπεραισιοδοξία και θα παρασύρεσαι σε αποφάσεις που δε θα είναι ιδιαίτερα σωστές.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Πρόσεχε σήμερα, Ζυγέ μου, να μη δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μη στέκουν, αφού το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην ξεφύγεις από τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει, μια και με την πορεία που διαγράφεις, είναι ζήτημα χρόνου το να θα φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να φορτίζεις το σύντροφό σου με άσχετα θέματα, Ζυγέ. Δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σ’ ευνοεί, για να κάνεις τη σχέση που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά οφείλεις να έχεις ετοιμάσει έγκαιρα ένα σωστό προγραμματισμό. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φρόντισε, Σκορπιέ, σήμερα να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και να μη σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα, χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα, για να φτάσεις στους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις μια πολύ καλή μέρα με το σύντροφό σου, Σκορπιέ μου, αν μειώσεις τον εκνευρισμό και την ένταση που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα κινηθούν αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Απόφυγε πάντως να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση στον τομέα των εσόδων, ενώ θα σου κάνουν προτάσεις που θ’ αποδειχθούν συμφέρουσες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές, και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί ν’ ακούσεις. Κατάστρωσε ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με δικά σου άτομα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και να σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να αφιερωθείς περισσότερο στο σύντροφό σου, Τοξότη, αφήνοντας στην άκρη τις άλλες υποχρεώσεις. Διαφορετικά, θ’ ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Τοξότη μου, πρέπει σήμερα να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Οφείλεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να βοηθήσεις τους συνεργάτες σου να καταλάβουν τι προτείνεις. Καλό είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διότι θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Θα σε συμβούλευα, Αιγόκερε, σήμερα να επιστρατεύσεις σε κάποια θέματα τη διαλλακτικότητά σου, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα που θα σου δώσουν αρκετή ικανοποίηση. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει σ’ εφαρμογή από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα, Αιγόκερέ μου, πριν ακόμη συζητήσεις με το σύντροφό σου. Θα έρθουν στασιμότητα και ρουτίνα, αν αποστασιοποιηθείς από την προσπάθεια βελτίωσης της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα εξελιχθούν αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Οι συνεργασίες κι η συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ τα έξοδα θα παραμείνουν πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση απέναντι σε αγορές και περιττές δαπάνες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, ο μαγνητισμός κι η γοητεία σου δε θα περάσουν απαρατήρητα. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο και αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που σ’ έχουν στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα συζητήσεις με το σύντροφό σου. Τα πράγματα θα πηγαίνουν καλά, όσο θα βοηθάς το ταίρι σου να καταλάβει τι θέλεις από εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και βρέθηκες εκτός προϋπολογισμού.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η ευγένεια κι η τρυφερότητα που σε χαρακτηρίζουν, Ιχθύ, λειτουργούν σαν μαγνήτης για τους γύρω σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, ακολούθησε το ένστικτό σου και δε θα χάσεις. Δώσε σ’ ένα άτομο από το περιβάλλον σου την ευκαιρία να σου δείξει το αμέριστο ενδιαφέρον του. Ήρθε ο καιρός να βρεις την ασφάλεια που είναι καταλυτική για σένα και θα σε βοηθήσει να βγεις από το τέλμα, στο οποίο έχεις βρεθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή ημέρα, Ιχθύ, φέρνει ηρεμία στον αισθηματικό σου τομέα, εφόσον βέβαια αποφύγεις να προκαλείς το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στη δουλειά, Ιχθύ, για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό να δεις ολοκληρωμένα. Απόφυγε πάντως να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην πάρεις όμως σημαντικές αποφάσεις και είναι προτιμότερο να μην υπογράψεις συμβόλαια, καθώς υπάρχει κίνδυνος ασύμφορων εξελίξεων.