Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου

Ένα ταξίδι χιλίων χιλιομέτρων αρχίζει με ένα βήμα! Κάνε απλά το πρώτο βήμα

Η υπερβολή, οι γκάφες και η λανθασμένη παρορμητικότητα σε επαφές και μετακινήσεις, συνεχίζεται και σήμερα για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Κριέ, σου προσφέρει ευκαιρίες, που αν εκμεταλλευτείς σωστά, μπορούν να σε οδηγήσουν σε πολύ καθοριστικά ξεκαθαρίσματα για την εξέλιξη της ζωής σου γενικότερα. Ακολούθησε ένα πλήρες πλάνο και μην επηρεάζεσαι από αυθόρμητες επιθυμίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα έχεις λογομαχίες κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νιώθεις σήμερα μεγάλη υπερένταση, Κριέ, κι έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε πάντως να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και ειδικά να παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα επεξεργαστείς καλύτερα τα νέα δεδομένα που έρχονται στη ζωή σου και θ’ αντιμετωπίσεις περισσότερο ρεαλιστικά όσα συμβαίνουν γύρω σου. Άκου προσεκτικά τη διαίσθησή σου, που σου υπαγορεύει μία θαυμάσια λύση για κάποιο σημαντικό ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Ταύρε, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αρκεί σήμερα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που μπορεί να σ’ εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις λεπτομερή προγραμματισμό και ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η περίοδος αυτή, Δίδυμε, σε καλεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες και να κοπιάσεις περισσότερο, για να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Κριό και σ’ ευνοεί, ήδη βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση, οπότε μην αφήνεις το χρόνο να περνάει, αλλά συγκεντρώσου όσο περισσότερο μπορέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά στα αισθηματικά σου, Δίδυμε. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου ξεπερνάς πιθανές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να φανείς πολύ προσεκτικός, Δίδυμε, σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα της εργασίας σου. Απόφυγε να εκφράσεις έντονα την άποψή σου, για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο, κατά την οποία θα υπάρχουν πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Καρκίνε, βρίσκεται στα ύψη, γεγονός που δέχεται αναγνώριση από σημαντικά πρόσωπα. Αυτό σε αναζωογονεί ψυχικά και η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται πάλι. Ασχολήσου με τον εαυτό σου και φρόντισε να ανακτήσεις πολλές δυνάμεις, για να «κατατροπώσεις» οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Καρκίνε, σήμερα θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται, Καρκίνε. Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Λέων, (ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου) σου χαρίζει αναπάντεχα δώρα – προσκλήσεις, γνωριμίες, προτάσεις κι ευκαιρίες για ταξίδια. Οι ρήξεις της προηγούμενης περιόδου αποκαθίστανται τώρα με επιτυχία και προχωράς με μεγαλύτερη ευκολία στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Λέων, και προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, Λέων, αλλά πρέπει πρώτα να εξετάσεις αν θα ανταπεξέλθεις στα πολλά βάρη που τις συνοδεύουν. Μην είσαι καθόλου παρορμητικός στα οικονομικά σου και πριν απαντήσεις σε οτιδήποτε σου προτείνουν, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η καλή σου διάθεση κι η αισιοδοξία, Παρθένε, γίνονται πόλος έλξης θετικών ανθρώπων, κατάλληλων να βοηθήσουν εποικοδομητικά την πρόοδό σου. Οι προσπάθειές σου αρχίζουν ν’ ανταμείβονται και σχέδια του παρελθόντος βρίσκουν σιγά – σιγά το δρόμο για την υλοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου σήμερα δυναμικά, Παρθένε, στον επαγγελματικό σου τομέα. Κάνε δημόσιες σχέσεις, όπως ξέρεις, κι η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις οικονομικές συμφωνίες και τις υπογραφές τους.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Κάποιες καταστάσεις σήμερα, Ζυγέ μου, θα σε αποσυντονίσουν και θα βγεις λίγο έξω από τα νερά σου. Μη φοβηθείς, αφού με σοβαρότητα, ψυχραιμία και συγκέντρωση θα καταφέρεις να περπατήσεις εξίσου καλά στο νέο δρόμο και να φροντίσεις για όσα προκύψουν. Μην αδιαφορήσεις για ευκαιρίες που θα εμφανιστούν τώρα, καθώς είναι πιθανόν αργότερα να τις αξιοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, Ζυγέ, αν δείξεις ενδιαφέρον στο ταίρι σου και δεν αφοσιωθείς σε άλλες καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προτάσεις που μπορεί σήμερα να δεχτείς, Ζυγέ, καλό είναι, πριν δώσεις απάντηση, να σκεφτείς πάρα πολύ. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο. Σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, είναι απαραίτητο να δείξεις αρκετή προσοχή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια, Σκορπιέ μου, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σε απασχολήσουν και δυστυχώς είναι πιθανόν να σου αποσπάσουν πολύ χρόνο από τις άλλες σου υποχρεώσεις. Σκέψου κάποιον ουσιαστικό τρόπο επικοινωνίας με άτομα που χρειάζεται να συνεννοηθείς για την επίλυση αυτών των ζητημάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα θα έχουν δύσκολες στιγμές, με την υπαιτιότητα να είναι κυρίως δική σου. Μην εκνευριστείς με το σύντροφό σου και μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, Σκορπιέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να βάλεις μια τάξη, αφού κινείσαι εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με το παρόν πλανητικό σκηνικό, Τοξότη, θα προκύψουν πολλές καταστάσεις που θα σε ξαφνιάσουν. Ένα σημαντικό γεγονός έρχεται ν’ αλλάξει ριζικά τη μέχρι τώρα στάση σου. Η πορεία σου διαφοροποιείται δραστικά και παίρνεις αποφάσεις που ούτε εσύ περίμενες. Το διάστημα που ακολουθεί είναι ιδανικό για να βάλεις τα θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηριχτεί ολόκληρη η προσπάθεια για την αναγέννησή σου και τη μελλοντική σου επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός στις συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει η μέρα, Τοξότη μου. Οι συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά και τα ξεκαθαρίσματα για παλιά, σήμερα θα κυριαρχούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αυξημένη δραστηριότητα, Αιγόκερε, χαρακτηρίζει το διάστημα που θ’ ακολουθήσει. Θα σκεφτείς πολλά θέματα που σε απασχολούν και πιθανόν ν’ αποφασίσεις κάποιες αλλαγές που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη. Ταξίδια και μετακινήσεις φέρνουν σημαντικές επαφές και μελλοντικές συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερέ μου, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να μην έχεις τη συνεργασία που θέλεις, Αιγόκερέ μου, αλλά καλό είναι να μην παραπονεθείς για κάτι. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου και θα δεχτείς προτάσεις που θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η θετική σου στάση ζωής, Υδροχόε, βοηθάει στη γενικότερη βελτίωση των καταστάσεων, αλλά και στη σωστή επίλυση ζητημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Είναι η καταλληλότερη περίοδος για νέα ξεκινήματα και δράσεις με δημιουργικό χαρακτήρα. Οι πλανήτες σε ευνοούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Υδροχόε μου, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις αχρείαστες αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει ηρεμία σήμερα στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε. Απόφυγε μόνο να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, διαφορετικά μπορεί να παρεξηγηθείς με συνεργάτες σου. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα, για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η εσωτερική αναζήτηση, Ιχθύ, στην οποία οδηγείσαι σταδιακά, σε απαλλάσσει από δισταγμούς κι εντάσεις του παρελθόντος και καταφέρνεις να συγκεντρωθείς περισσότερο στους στόχους σου. Μην αφήνεις το φόβο της αποτυχίας να σε καθηλώσει – αντίθετα απελευθέρωσε το δυναμισμό σου, για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, τόσες που οι άλλοι δεν μπορούν ν’ αντιληφθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Εσύ, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι, να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνεργάσου σήμερα και προσπάθησε να προωθήσεις σχέδια για το μέλλον, Ιχθύ. Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεχτείς προτάσεις για να τα βελτιώσεις.

Πηγή: oroskopos.gr