Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 11 Αυγούστου

Εξυπνότερες ερωτήσεις γεννούν εξυπνότερες απαντήσεις! Μια απλή αλλαγή στις ερωτήσεις που κάνετε συνήθως στον εαυτό σας, μπορεί να αλλάξει σημαντικά την ποιότητα της ζωής σας!


Μερικές φορές καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς μας λέει το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή με τον Δία! Η έπαρση, το ρίσκο και η υπερβολή ρίχνει σε επικοινωνιακά λάθη, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου! Η Έκλειψη στον Λέοντα επιπλέον, φέρνει σοβαρά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα στους Σταθερούς του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο Λέοντα, θα σε κάνει να έχεις έντονο εκνευρισμό, ενώ οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια υπομονή και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα γίνουν, διότι κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου κι επιτέλους να του αφιερωθείς παραπάνω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις μια ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θ’ αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός απέναντι σε κινήσεις που κάνεις και σημαντικές συμφωνίες, που θέλεις να κλείσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό. Αυτά που ονειρευόμαστε, δεν είναι πάντα πραγματοποιήσιμα. Μην απογοητεύεσαι, αν κάποιες από τις επιθυμίες σου δεν υλοποιούνται αμέσως, και ποτέ μην εγκαταλείπεις τον αγώνα. Κατάστρωσε νέα σχέδια και ξαναπροσπάθησε με αισιοδοξία και πείσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Ταύρε, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που θα είσαι ασυγκράτητος! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις επιτυχείς συνεργασίες, Ταύρε, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε μέχρι τώρα στο δρόμο σου. Θα δεις σήμερα τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και δε θα παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σ’ έχουν βγάλει από τον προγραμματισμό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φρόντισε να βάλεις νέους στόχους, Δίδυμε, αφού έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε, οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές κι οι ιδέες σου καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου θα αποδειχθεί πολύ καλή. Φρόντισε να δεις φιλικά άτομα, που έχεις να συναντήσεις καιρό, για να αναθερμάνεις σχέσεις, από τις οποίες έχεις λιγάκι απομακρυνθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει αρκετά καλά, Δίδυμε, ενώ, με την Αφροδίτη στην Παρθένο να σ’ ευνοεί, η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει, αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να επιστρατεύσεις όλο τον καλό εαυτό σου, για να έχει συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά κι η θετική ένταση που θα έχεις, θα κινηθούν ψηλά. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να τελειώσεις αποφασιστικά με πολλά θέματα που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα όσα έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις παραμελήσει πολλά θέματα στον αισθηματικό σου τομέα, Καρκίνε μου. Καλό είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, ώστε να ισορροπήσουν κάποιες προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς πια και λύνεις προβληματικές καταστάσεις, τις οποίες στο παρελθόν αδυνατούσες να αντιμετωπίσεις. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να το ξανασκεφτείς, αφού η περίοδος κρύβει ένταση και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα φέρουν σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, Λέων, προειδοποιείσαι για να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Από σήμερα μπορείς να επέμβεις και να τακτοποιήσεις πολλά πράγματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από τυχόν αδιέξοδο. Έχεις την εύνοια των άστρων για να προβείς σε καινοτομίες, πάνω σε θέματα που σε κουράζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, Λέων μου, έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά εσύ δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να είσαι σε εγρήγορση στον επαγγελματικό τομέα, Λέων μου, διότι θα γίνουν λάθη από άλλους και στο τέλος θα τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις. Οι συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οργάνωσε τη μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, Παρθένε, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει, αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που το τελευταίο διάστημα σε απασχολούσαν, ξεμπλέκουν και ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να παρέμβεις στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε μου, και να πεις πράγματα, που ίσως αρχικά στενοχωρήσουν τον ταίρι σου, αλλά τελικά θα διασώσουν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, αλλά και νέα ξεκινήματα. Είναι ευκαιρία να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε πιέζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν σκαμπανεβάσματα. Να είσαι αρκετά προσεκτικός απέναντι σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Ορισμένα δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να τους την προσφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου διέρχεται μια μικρή κρίση, Ζυγέ μου. Για να ισορροπήσεις τα πράγματα, φρόντισε να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι το ενοχλεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές ενέργειες. Τα οικονομικά σου και η πορεία τους θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις άσκοπα έξοδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα, ξεκαθάρισε όποιες εκκρεμότητες έχεις. Αν διαφωνείς με κάποια άτομα, δε χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνε μακριά τους, αφού το μόνο που κάνουν, είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα κι η επιτυχία δεν θ’ αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση, ενώ θα δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνετε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν ν’ ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου. Απόφυγε σήμερα τις άσκοπες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣΓενικά
Από σήμερα, Τοξότη, θα φτιάξει η επικοινωνία σου και θα τελειώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν κι έχουν μείνει στην μέση. Σήμερα, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα, η ενέργεια που θα έχεις, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Είναι περίοδος που μπορείς να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα τις καταστάσεις, Τοξότη, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο, ενώ έρχονται κι ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Πρέπει, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να είσαι προσεκτικός. Μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά μην ασχοληθείς με συζητήσεις που δεν οδηγούν κάπου, παρά μόνο σε εντάσεις. Δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου. Άλλωστε, έχεις τόσα πολλά δικά σου θέματα, που πραγματικά δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς και με άλλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, Αιγόκερε, θα κινηθείς πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα, θα μπεις σε διαδικασίες ν’ ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις ορισμένα ξεκαθαρίσματα. Από σήμερα, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να τελειώνεις από κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική, Υδροχόε, και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις κάποιες ιστορίες που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε μου, πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις εξωγενείς καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Έχεις κάνει πολλά οικονομικά ανοίγματα, που πρέπει σιγά – σιγά ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Είσαι άτομο με απαράμιλλη ψυχραιμία, Ιχθύ, και μεγάλη δύναμη, πράγμα που σε βοηθάει να βρεις το λάθος και να το διορθώσεις. Αντιμετώπισε, λοιπόν, με ψυχραιμία την κατάσταση και όλα θα λυθούν. Έχεις μεγάλες ικανότητες, πίστεψε στον εαυτό σου και ξεκίνα για νέες δράσεις, αφού αυτός που με πάθος προσπαθεί, στο τέλος κερδίζει. Το οικείο περιβάλλον σου είναι στήριγμα για σένα, οπότε μην το αγνοείς και δέξου τις συμβουλές που σου δίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, Ιχθύ, που δεν περίμενες και θα σε κάνουν ν’ απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, γνώριζε ότι θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου. Καλό είναι, αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, που θα σε βοηθήσουν να λάβεις τις σωστές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να κινηθείς εντός προϋπολογισμού.

 

πηγή: oroskopos.gr