Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Δεν είναι το τι αποκτάς που σε κάνει ευτυχισμένο, αλλά το ποιος γίνεσαι! Αυτά που θα πετύχεις στη ζωή σου μπορεί να χαθούν κάποτε, το ποιος θα γίνεις δεν μπορεί να στο πάρει κανείς!

Αυτό είναι Σάββατο με τα όλα του! Η Σελήνη στο Τοξότη, συναντά τον Δία και το Σαββατοκύριακο μας είναι ότι καλύτερο για επαφές, επικοινωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, περιπέτεια και δραστηριότητες χαράς και ψυχαγωγίας! Οι πιο τυχεροί, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο κοινωνικός σου περίγυρος αδυνατεί να αποδεχτεί τον τρόπο που κινείσαι, αγαπητέ Κριέ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κλίμα ψυχρότητας και περιστασιακών εντάσεων. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές διαθέσεις να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Χαλάρωσε και δείξε σε όλους τι αξίζεις. Η ανταπόκριση θα σε ενθουσιάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της στα αισθηματικά σου, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική. Αν ακόμη ψάχνεις ταίρι, εκεί που δεν το περιμένεις, μια καινούργια γνωριμία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο για το ζώδιό σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να νιώσεις πιο ασφαλής. Μην προκαλέσεις με τη στάση σου αγαπημένα πρόσωπα και προσπάθησε να διατηρήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες, ούτως ώστε να πετύχεις όσα επιθυμείς, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάτι σε προβληματίζει στα αισθηματικά σου και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου και ξεκαθάρισέ τα όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πιθανόν να ανακόπτουν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, πάψε να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια νομικά και γραφειοκρατικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ζητήματα που σου προκαλούν αίσθημα πίεσης, αγαπητέ Δίδυμε, είναι επείγον να τακτοποιηθούν και αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον να δρομολογηθούν το συντομότερο. Οι εντάσεις δεν βοηθούν να προχωρήσεις ούτε και να λάμψεις σε κοινωνικό επίπεδο. Χαλάρωσε, λοιπόν και άσε τα πράγματα να αποκατασταθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει μπει σε μια καλή πορεία και έχεις και σύμμαχο την Αφροδίτη από τον Τοξότη, οπότε όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά, ώστε να σου έρθει το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολλή όρεξη για αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα τον τελευταίο καιρό. Δείξε σοβαρότητα, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις συνθήκες που θα προκύψουν με τη νέα ανάληψη ευθυνών που θα φέρει η αναγνώριση των δράσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου έχεις μεγάλο δυναμισμό, ενώ η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν γίνουν. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η καταπίεση που δέχεσαι από φίλους και συνεργάτες σε εξοργίζει, αγαπητέ Λέων, και παράλληλα σου δημιουργεί την υποχρέωση να κινηθείς με κάθετο τρόπο, γεγονός που δεν σε χαρακτηρίζει σαν άτομο. Περιορίσου στα απαραίτητα και μην βιαστείς να οδηγηθείς σε ρήξη με άτομα για τα οποία τρέφεις ιδιαίτερα συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου. Απόφυγε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτα χαμηλούς τόνους, επαγγελματικά, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι μπορείς να αρχίσεις να ηρεμείς, γιατί έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η φιλία σου με θετικά και σταθερά άτομα θα αναβαθμίσει, αγαπητέ Παρθένε, την καθημερινότητά σου, θα σε χαλαρώσει και θα ενισχύσει τη δημιουργική σου δράση. Οι συμμαχίες που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως πολύτιμες και θα χρειαστεί να δείξεις σοβαρότητα και συνέπεια για να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σας στο μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, γιατί κάτι πολύ καλό πρόκειται να συμβεί στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον μπορεί να σε προβληματίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η έμπνευσή σου σε κατευθύνει, αλλά παράλληλα σού δημιουργεί άγχος. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να περάσει, πριν μεγαλώσουν οι υποχρεώσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις σε κάθε σου συνεργασία τον καλύτερο εαυτό σου. Όλα θα βελτιωθούν πολύ σύντομα, για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις που θα δώσουν χαρά και στους δυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε περιττές αγορές. Οργανώσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφράσει κάθε επιθυμία και ανάγκη στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις μελλοντικά. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, παρά να απορείς στο τέλος γιατί δεν τα κατάφερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και ο σύντροφός σου θα αρχίσει να περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε αρκετά καλά επίπεδα θα κινηθείς, επαγγελματικά, αλλά φρόνιμο θα ήταν να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Πλήρης αναθεώρηση πραγματοποιείται τώρα για το ζώδιό σου σε όλα τα επίπεδα και αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου. Μην βιαστείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες – αντιθέτως, αξιολόγησε προσεκτικά κάθε δυνατότητα που θα σου παρουσιαστεί και δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η Αφροδίτη θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δεν θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, αυτή η περίοδος θα φέρει πολλές περιπτώσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που ακόμη είναι στάσιμα. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με σκοπό να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Δυσκολίες και παρεξηγήσεις χαρακτηρίζουν το ερχόμενο διάστημα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, ενώ προβλέπονται αρκετά εμπόδια που θα τους αφήσουν όλους μετέωρους. Βάλε αυστηρό πρόγραμμα, ούτως ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις στα απαιτούμενα επίπεδα, προκειμένου να προχωρήσουν οι υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα συνεχώς κάτι σου λείπει. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όμορφα και μην αγχώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε φορτώνει με πολλές υποθέσεις, αγαπητέ Υδροχόε, που δεν σε αφορούν καθώς προέρχονται από λάθη που έγιναν ερήμην σου. Μην ανακατευτείς και άσε τους άλλους να αποκαταστήσουν τη ζημιά. Η βοήθειά σου θα εκληφθεί ως αδυναμία και θα γίνει αφορμή προς εκμετάλλευση, γεγονός που θα εξοργίσει κάποιο δικό σου άτομο αν δεν γίνει σωστή διαχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου ίσως έχουν κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο, τα οποία θα είναι παροδικά. Παρ’ όλα αυτά, φρόντισε να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό που έχεις αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να φροντίσεις να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά, ούτως ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε κατά νου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Επιτέλους τα άστρα χαμογελούν στο ζώδιό σου, μετά από ένα μεγάλο διάστημα δυσκολιών. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και μην βιαστείς να διεκδικήσεις απότομα τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου. Η δικαίωση θα έρθει με αργά και σταθερά βήματα, αλλά θα είναι καθοριστική και με διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν πάρει άλλη τροπή, πολύ καλύτερη απ’ ότι μέχρι τώρα. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, γιατί ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

oroskopos.gr