Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου

Είναι οι αποφάσεις που παίρνουμε που καθορίζουν την μοίρα μας, όχι οι καταστάσεις της ζωής μας!

Καλό μας μήνα και Καλό μας Φθινόπωρο! Ο μήνας Σεπτέμβρης ξεκινά με θετικότητα και με ήρεμη δύναμη, αφού σήμερα η Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει Τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, η επιτυχία θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να έχεις υπολογίσει πολύ καλά τις παραμέτρους και τις διαδικασίες. Δοκίμασε επίσης να συζητήσεις και με δικά σου άτομα για όλα τα θέματα που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Ίσως οι συμβουλές τους ν’ αποδειχθούν πολύτιμες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις σήμερα πολύ καλά στη σχέση σου, Κριέ, αν διώξεις εμμονικές σκέψεις που ίσως έχεις στο ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις μαζί του και σε χαμηλούς τόνους να πεις όλα αυτά που δε σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βαρύς φόρτος εργασίας μαζί με ένταση, Κριέ μου, συνθέτουν το επαγγελματικό σου σκηνικό σήμερα. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το μέλλον της εργασίας σου. Στα οικονομικά, αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για σχετικά θέματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις, Ταύρε, πρέπει ν’ αποτελεί αντικείμενο καλής σκέψης από πριν. Ευτυχώς, έχεις από τη φύση σου μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θα αποφύγεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου, Ταύρε, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, που έχουν σχέση με το ταίρι σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις μαζί του, για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, Ταύρε, και ν’ αλλάξεις τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα. Κάνε μόνο προσεκτικές οικονομικές συναλλαγές και καλό είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου που μπορεί να προκύψουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Από σήμερα, Δίδυμε, θα διανύεις μια περίοδο που οι θετικές εξελίξεις γενικά θα σ’ ευχαριστούν και θα σου δίνουν κουράγιο κι αισιοδοξία. Μπορείς, λοιπόν, να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και τα σκορπίσεις όλα στον αέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Θα συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα, που σε προβλημάτιζαν. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη κι ο ερωτισμός σου στα ύψη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι και να κάνεις στο χώρο της εργασίας σου, Δίδυμε, σήμερα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Θα προκύψουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας, ενώ τα θέματα γραφειοκρατίας ή συμβολαίων ευνοούνται τη σημερινή μέρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μην κάνεις κινήσεις, Καρκίνε μου, πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, διότι θ’ απογοητεύσεις. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν, βρίσκοντας χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Σκέψου καλύτερα τις επόμενες κινήσεις σου, που θα σε φέρουν πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού η απομόνωση που έχεις βάλει τον εαυτό σου, θα σε οδηγήσει σε άβολες συζητήσεις και θ’ ακούσεις παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν, Καρκίνε, για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό είναι ν’ αφήσεις τους άλλους ν’ αποφασίσουν. Μην πάρεις σήμερα εσύ κάποιο ρίσκο. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, αλλιώς θα βγεις από το πρόγραμμά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αυτή η περίοδος, Λέων, δεν είναι για καθυστερήσεις κι αναβολές στις υποθέσεις σου, διότι μετά δε θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να διακρίνεις με καθαρό βλέμμα τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός, Λέων, που μπορείτε με το ταίρι σου να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό είναι, Λέων, να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου τομέα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει πάντως σε μια περίοδο, που τα έξοδά σου δε θα είναι πάρα πολλά, αν αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αυτή η μέρα, Παρθένε, πέρα από τα θετικά που θα σου χαρίσει, θα φέρει κι ένα βασικό αρνητικό, οπότε αν δεν προσέξεις τις κινήσεις σου, μπορεί να ανατρέψει τα μελλούμενα. Έχε το νου σου, λοιπόν, και μείνε συγκεντρωμένος σε αυτά που θες να πετύχεις, ώστε ν’ αποφύγεις όσο το δυνατόν περισσότερο την επιρροή του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να εκφράσεις άνετα τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε σήμερα στο χώρο της εργασίας σου, Παρθένε, για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό είναι να μείνουν για αργότερα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η μέρα δεν ευνοεί γενικώς τις οικονομικές συναλλαγές.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σκέπτεσαι να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές, Ζυγέ, σε θέματα που μέχρι σήμερα έχουν πρόβλημα. Μπορείς να ξεκινήσεις και θα έχεις πολύ καλές επιρροές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Είσαι άτομο αρκετά υπεύθυνο και βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα, ενώ επιπλέον έχεις βάλει καλές βάσεις από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις στη σχέση σου θα είναι πολύ καλές, Ζυγέ, αρκεί κι εσύ να δώσεις στο σύντροφό σου ευκαιρίες για να κινηθεί άνετα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει, για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις, Ζυγέ μου, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις και μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς να εξετάσεις πρώτα τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες σου. Οι πρωινές ώρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις οικονομικά ή γραφειοκρατικά θέματα, αλλά η μέρα δεν ευνοεί την ανάληψη ρίσκων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μια γενικότερη αναταραχή προβλέπεται για σήμερα, Σκορπιέ μου, η οποία θα σ’ εμποδίσει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός κι η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Φρόντισε να κινηθείς γρήγορα απέναντι σε απρόοπτες καταστάσεις. Περίεργα συναισθήματα θα σε διακατέχουν, αλλά σημασία έχει πως με ό,τι καταπιαστείς, θα υπάρξει επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θα είναι αρκετά καλά κι ενδέχεται οι ελεύθεροι να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου για θέματα, που σε προβληματίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα που έχεις, Σκορπιέ, αλλά κι η υπομονή σου, θα λύσουν σήμερα σημαντικά θέματα στο χώρο της εργασίας σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να χαλάσουν υποδομές, χτισμένες με πολύ κόπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα ξεκινάει μια αρκετά θετική περίοδος, Τοξότη. Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει, θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου και θα σε βοηθήσουν στη γρήγορη επίτευξη των στόχων σου. Κινήσου με αισιοδοξία και θετικότητα, ώστε να δεις μερικές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέχεις, Τοξότη, σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με το σύντροφό σου. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να είσαι συνεπής μέσα στον κοινό σας χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές συνθήκες θα είναι καλές, Τοξότη, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις κι έρχονται από το παρελθόν. Οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αν αναλογιστείς τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και κάνεις σωστή διαχείριση

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Θα βρεθείς σε σύγκρουση, Αιγόκερέ μου, με τα συναισθήματά σου και με τη βαθύτερη πλευρά του εαυτού σου, πράγμα που θα σου δημιουργεί ένταση μέχρι να βρεις τη λύση. Η ψυχική σου διάθεση έχει γίνει πολύ εκρηκτική και θα έχεις απόλυτες θέσεις, με αποτέλεσμα να αντιδράς τις περισσότερες φορές με πείσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το σύντροφό σου, Αιγόκερε, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έβαλες μια σωστή σειρά στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε. Προσπάθησε να μη χαλάσεις κάτι, με αιτία το φόρτο και τον εκνευρισμό που θα έχεις. Ακολούθησε ένα λεπτομερή προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η θετική στάση, Υδροχόε, είναι το ισχυρότερο ατού σου, οπότε φρόντισε να την καλλιεργήσεις, προκειμένου να γυρίζεις προς όφελός σου ακόμη και τις πιο αρνητικές καταστάσεις. Θα δεις ότι η τύχη θ’ αρχίσει να σου χαμογελά και πως ο τελικός απολογισμός σου θα είναι μάλλον θετικός. Η αλλαγή προς το καλύτερο θα φανεί αμέσως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα περισσότερες απαιτήσεις από το σύντροφό σου, Υδροχόε, και θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρει φόρα και τα έχεις σαρώσει όλα, Υδροχόε. Καλό όμως θα ήταν, να βάλεις ένα πρόγραμμα στις κινήσεις σου και μην τα πιάνεις όλα μαζί. Η δυναμικότητά σου πάντως σήμερα θα είναι μεγάλη και δε θα βρίσκεις αντίσταση. Μην πάρεις οικονομικά ρίσκα κι απόφυγε τις συναλλαγές, εκτός αν πρόκειται να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.

ΙΧΘΥΣΓενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, Ιχθύ, έχει δύο πλευρές: Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα δύσκολα ζητήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από έναν εκνευρισμό και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ιχθύ, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προτίμησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για επαγγελματικές αλλαγές, Ιχθύ, καλύτερα να αποφευχθούν. Πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα απέναντι στα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε σήμερα να κάνεις αγορές, διότι θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

 

Πηγή: oroskopos.gr