Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου

Μην εύχεσαι να ήταν πιο εύκολο. Να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος!

Όταν όλα φαίνονται να είναι εναντίον σου, θυμήσου ότι το αεροπλάνο απογειώνεται κόντρα στον άνεμο.

Σήμερα οι πλανήτες είναι σε… δουλειά!Από σήμερα ο Ερμής περνάει σε μία θέση που του ταιριάζει γάντι, στο Ζώδιο της Παρθένου, ευνοώντας επαφές και μετακινήσεις των Ζωδίων του Νερού και της Γης! Επιπλέον, ανακουφισμένα θα νιώσουν τα συγκεκριμένα ζώδια, αφού οΚρόνος στον Αιγόκερω, σταματά σήμερα την Ανάδρομη πορεία του!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς γιατί θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά πρόσωπα ή οικογενειακά και να συζητήσεις τα προβλήματα σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους. Επειδή βιάζεσαι να προλάβεις τις διάφορες δουλειές που έχεις κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξει μια στασιμότητα στον αισθηματικό σας τομέα και αυτό είναι κάτι που σε εκνευρίζει. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις σε καβγάδες. Προσπάθησε να περάσεις όσο πιο ουδέτερα γίνεται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα θα αρχίσουν να κινούνται σε ρυθμούς που δεν τους περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γιαυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις και σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με ζητήματα που σε κουράζουν ψυχικά. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καινούργιες γνωριμίες έρχονται. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να έχουν βάσεις οι σχέσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οτιδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Θα δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Καλό θα είναι να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις πολλές φορές, κάνει τους άλλους να την περνάν για αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη γιατί είναι στο χέρι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφο σου και αν είχες προβλήματα μπορείς να βρεις λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου αλλά και η ένταση που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μπορεί να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα, πρέπει όμως να κατανοήσεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου και έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ότι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και άφησε λίγο τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς και λύνεις προβληματικές καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις γιατί η περίοδος είναι έντονη και μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Να ξέρεις ότι έχεις δίπλα σου άτομα που μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε ότι θέλεις αρκεί να εξωτερικευτείς κι εσύ λίγο περισσότερο και να τους πεις αυτά που αισθάνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Έχεις έντονο εκνευρισμό με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα γιατί θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να θα τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι πολύ καλά, γιαυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε κινήσεις που κάνεις. Συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων δεν ευνοούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδια σου. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις ότι αρχίζουν να κινούνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις να δώσεις πολλά στον σύντροφο σου με ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο και με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου για να μπορέσεις να ισορροπήσεις το κενό που έχετε από το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες αλλά και νέα ξεκινήματα. Μπορείς να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Να είσαι αρκετά προσεκτικός σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτα αν δεν θέλεις να εκτεθείς. Μπορείς με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. Προς το βράδυ φρόντισε να βρεθείς με χαλαρή παρέα χωρίς εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα και η πορεία τους. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Έχεις πάρα πολλές ευθύνες και καλείσαι να λύσεις πάρα πολλά προβλήματα και των φίλων σου. Βάλτα όλα σε μία σειρά για να μπορέσεις να λύσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Μπορείς να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρασε τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στην σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πάτε μια εκδρομή με τον σύντροφό σου για να καλύψεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Μην τα κρατάς όλα μέσα σου. Μπορείς να τα βάλεις όλα σε μία σειρά γιατί το έχεις αυτό το ταλέντο. Οι ευθύνες που έχεις θα σου δημιουργήσουν άγχος. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Πρέπει να αντέξεις στα προβλήματα που βιώνεις. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άκουσε και το ταίρι σου. Μπορεί να έχει να σου πει σημαντικά πράγματα για τη σχέση σας, που με τις άλλες δραστηριότητές σου να μην τα έχεις καταλάβει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Πρέπει πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να είσαι προσεκτικός. Μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις, που στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες. Το βράδυ καλό θα είναι να κάνεις κάτι ευχάριστο για να αποφορτιστείς από το άγχος τής καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει μια στασιμότητα στα αισθηματικά σου που σε εκνευρίζει, αλλά σε βάζει και σε πάρα πολλές σκέψεις. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ μέσα σου τι θέλεις και μετά μίλησε με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Είσαι ένα άτομο που ξέρεις να δίνεις δύναμη και χαρά σε όλο τον κόσμο. Κράτα όμως και λίγη χαρά για σένα αλλά και δύναμη. Δεν μπορείς να χαίρεσαι μόνο όταν οι άλλοι είναι ικανοποιημένοι και να μην κάνεις τίποτα για να προσφέρεις σε σένα. Μάλλον δεν εκτιμάς τον εαυτό σου ή έχεις επικεντρωθεί στους άλλους και έχεις ξεχάσει εσένα και το γεγονός ότι είσαι άνθρωπος και έχεις και εσύ ανάγκες. Συνεπώς άσε λίγο τους άλλους και κοίτα να δεις λίγο και τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχει κάτι που δεν κάνεις τόσο καλά και θα προκύψουν μερικά παράπονα από τον σύντροφό σου. Μην εκνευρίζεσαι και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στην σχέση σου. Μην απορροφάσαι από άλλες δραστηριότητες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μην δίνεις αναβολές σε προτεραιότητες που πιέζουν αυτή την στιγμή. Έχεις κάνει πολλά ανοίγματα που πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες που έχεις για το μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά γιατί η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σας κουράζουν και σε προβληματίζουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις με άτομα που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις έντονο το αίσθημα της απομόνωσης. Καλό θα είναι να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου. Καλό είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς άτομα δικά σου, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.