Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου

Πολλοί άνθρωποι δεν πετυχαίνουν στη ζωή όχι επειδή στοχεύουν πολύ ψηλά και αστοχούν, αλλά επειδή στοχεύουν πολύ χαμηλά και ευστοχούν.

Σελήνη Τρίγωνο με Ουρανό σήμερα και οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, ανανεώνονται συναισθηματικά, λόγω ανέλπιστων χαρμόσυνων καταστάσεων και γεγονότων! Όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Από το πρωί, Κριέ μου, θα έχεις πάρα πολύ ευχάριστη διάθεση. Οι πληροφορίες όμως που θα έρχονται σε σένα από άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου, θα σε κάνουν να αμφισβητείς τις καλές ειδήσεις. Να ξέρεις πάντως ότι οι καταστάσεις είναι θετικές για σένα. Θα προσπαθήσεις να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος, για να πας καλύτερα τις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Κριέ. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις στο ταίρι σου εκείνα που θέλεις, για να περνάτε ακόμη πιο όμορφα μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Κριέ, πηγαίνουν μια χαρά. Οι επαγγελματικές βάσεις σου είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θ’ αποδειχθούν θετικές για τα έσοδά σου. Μερικά θέματα, τα οποία μέχρι τώρα καθυστερούν, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, δε θα έχεις κανένα σκοπό να αφήσεις ανέγγιχτη κάποια υπόθεση, αφού δε θα παραπέμψεις κάτι για αύριο. Θα δείξεις μεγάλο δυναμισμό και θα εκμεταλλευτείς στιγμές που θα παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις πάρα πολλά πράγματα, τα οποία θα σου φανούν ωφέλιμα στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις, να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα προκαλέσεις τη συμπάθεια, αλλά και το θαυμασμό του κοινωνικού σου περίγυρου. Καταφέρνεις να κάνεις κινήσεις και να προγραμματίσεις κάποιες εκδηλώσεις. Θα υπάρχει βέβαια πολύ τρέξιμο και κούραση, προκειμένου όλα αυτά που έχεις δρομολογήσει, να ολοκληρωθούν στο σωστό χρόνο. Θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση, η οποία θα σε αποζημιώσει και θα σε γεμίσει με καινούργιες ιδέες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Δίδυμε, να κάνεις στο ταίρι σου τις προτάσεις σου, τις οποίες θα δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά τα παλιά, που σε προβλημάτιζαν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θ’ αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις την τάση αυτό το διάστημα να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι υποσχέσεις που θα δώσεις σήμερα, Καρκίνε μου, πρέπει να είναι αποτέλεσμα σκέψης για το αν μπορείς να τις τηρήσεις, αφού έχεις ήδη φορτωθεί πάρα πολλά. Η καλή σου καρδιά δε θέλει να χαλάσει το χατίρι σε αγαπημένα σου άτομα, γι’ αυτό οφείλεις να σκεφτείς και να μην κινηθείς παρορμητικά. Για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση αργότερα, μελέτησε λεπτομερώς όλες τις πτυχές στις υποχρεώσεις που θ’ αναλάβεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε μου, να διαφυλάξεις την σχέση σου από τρίτα άτομα, που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Καρκίνε, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα πρέπει να σου υπενθυμίσω, Λέων μου, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως θέλεις. Κάποιες καθυστερήσεις, πάνω σε θέματα που θέλεις να τελειώσεις, είναι αναμενόμενες, οπότε δε χρειάζεται να νιώθεις υπερένταση λόγω της βιασύνης σου. Απαιτείται να μείνεις λίγο μόνος, για να σκεφτείς ήσυχα τι πρέπει να κάνεις και να προγραμματιστείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλα σήμερα με το ταίρι σου, Λέων, και πες του ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας. Θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να πάντως να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να βελτιώνονται. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις έντονη κοινωνικότητα και θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Θα θέλεις ν’ ανοίξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς μαζί του κάποια πράγματα του παρελθόντος σου, που σ’ έχουν συγκλονίσει. Το άτομο αυτό σου προκαλεί τη συμπάθεια και θέλεις να το έχεις μαζί σου και στο μέλλον. Υποχρεώσεις, οι οποίες ακόμη σε προβληματίζουν, θα ολοκληρωθούν με μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε, απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, καθώς θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια, που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ, που ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε, να μιλήσεις με συνεργάτες σου για το μέλλον της δουλειάς σου, καθώς οι συζητήσεις θ’ αποδειχθούν αδιέξοδες. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

 

ΖΥΓΟΣ

ενικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, Ζυγέ μου, που πρέπει να τελειώσεις κι αυτό σ’ εκνευρίζει αφάνταστα. Μην αγχώνεσαι και μην ταράζεσαι, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει καθυστερήσεις ή κάποια μικρά προβλήματα. Έχεις δρομολογήσει τα πράγματα όπως εσύ θέλεις κι απλά αυτό που απομένει είναι ο χρόνος της υλοποίησής τους, που πάντως δε θ’ αργήσει να έρθει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Ζυγέ, μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερη θετικότητα κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου. Κι αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, δεν σε βλέπω να ανησυχείς πάρα πολύ, αφού οι κατακτήσεις που έχεις είναι πολλές κι απομένει μόνο να διαλέξεις μία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, με κάποια λάθη που ίσως γίνουν. Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε ταλαιπωρήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αυτή η μέρα, Σκορπιέ, θα σου δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες, για να δράσεις στο οικογενειακό σου επίπεδο και ν’ αλλάξεις το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί την τελευταία περίοδο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου, αφού πραγματικά σ’ έχουν κουράσει όλες αυτές οι καταστάσεις. Ξεκίνα να μιλάς με αρκετή διαλλακτικότητα. Αυτό θα σου δώσει λύσεις, ενώ θα κάνει καλύτερη και τη σχέση σου με την οικογένειά σου, δημιουργώντας ακόμη πιο γερές βάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να το παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα, που ακόμη δεν σου έχει εκφράσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας σου, Σκορπιέ μου, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια που θα χαλάσουν την ψυχική σου διάθεση. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει ν’ αποφύγεις τα νέα έξοδα, αφού προέχει να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσεις, Τοξότη μου, αλλά αυτές καθυστερούν και το νευρικό σου σύστημα είναι σε ένταση. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να μην εκνευρίζεσαι και ειδικότερα, να μην τα βάζεις με πρόσωπα που δε φταίνε. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και τέτοιες καθυστερήσεις ήταν αναμενόμενες. Φρόντισε να μιλήσεις με κάποιο άτομο δικό σου, για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και να ηρεμήσεις ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τον Άρη να βρίσκεται στους Ιχθείς, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως είχαν γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Τοξότη, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα υπάρχει έντονο παρασκηνιακό κλίμα. Είσαι από τα άτομα που έχουν πάρα πολύ ισχυρή διαίσθηση και ξέρουν ακριβώς πότε να δράσουν. Προσπάθησε να κινηθείς με ιδιαίτερη διακριτικότητα, σαν να μην ξέρεις το παραμικρό. Άλλωστε, όλα αυτά δεν αφορούν ειδικά εσένα και δεν σ’ αγγίζουν, αφού οι βάσεις σου σε προστατεύουν. Από την άλλη, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσεις και δεν είναι τώρα καιρός ν’ ασχολείσαι με τέτοια μικροπράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δε μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, Αιγόκερε, αρκεί να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την υλοποίησή τους. Έχεις βγει εκτός προγραμματισμού στα οικονομικά σου, από κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις καινούργιο πλάνο, ώστε να ανταπεξέλθεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, θα προσπαθήσεις να κάνεις ανασκόπηση για τις ευθύνες και τα λάθη του παρελθόντος σου. Δε θα έχεις την καλύτερη διάθεση, επειδή καταλαβαίνεις ότι από πολλές καταστάσεις δεν έχεις βγει αλώβητος, αλλά αντιθέτως έδωσες πάρα πολύ χρόνο και ψυχή σε άτομα, που δεν το άξιζαν. Μπορείς να μιλήσεις και με πρόσωπο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που θα σου δώσει τις συμβουλές του, για να νιώσεις καλύτερα και, πάνω από όλα, θα σου προσφέρει καινούργιες ιδέες, για το πως θα κινηθείς στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, σήμερα θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να διώξεις το άγχος που έχεις από άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα έχεις έντονο άγχος για κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να ελέγξεις όσες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες υπογραφή συμβολαίων και αγορές ευνοούνται, μόνο αν προηγηθεί η απαραίτητη προσοχή.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Οι ιδέες που έχεις, είναι πάρα πολλές, Ιχθύ, και καταπιάνεσαι με αμέτρητα πράγματα. Σήμερα, θα έχεις την αμέριστη συμπαράσταση από ένα άτομο του περίγυρού σου, για κάποια καινούργια σχέδια που θα βάλεις σε εφαρμογή. Η υλική και πνευματική του υποστήριξη θα σου φανούν χρήσιμες, επειδή ξέρει πάρα πολύ καλά αυτά που θέλεις εσύ να κάνεις. Παρόλο που το πλανητικό σκηνικό είναι λίγο… περίεργο, εσύ θα προχωρήσεις κανονικά τις υποθέσεις σου, οι οποίες θα τελειώσουν με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και σου εγγυώμαι ότι θα ζήσεις υπέροχες στιγμές. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, που θα είναι πολύ καλές. Θα κάνεις επιτυχείς συνεργασίες, που θα σ’ ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, επειδή έχεις την τάση να σπαταλάς χρήματα, κάτι που σε οδηγεί εκτός προϋπολογισμού.

 

Πηγή: oroskopos.gr