Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 Νοεμβρίου

Οι τοίχοι που χτίζουμε γύρω μας για να κρατήσουν τη λύπη μακριά, κρατούν απ’ έξω και τη χαρά.

Καλό Μήνα σε όλους! Ο Νοέμβριος ξεκινά με χαμόγελα ανακούφισης και ικανοποίησης! Η συνεργασία Δία και Χείρωνα, φέρνει ψυχική ηρεμία και χαρά σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, σήμερα, πρωτομηνιά!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η εσωστρέφεια είναι το κύριο στοιχείο του χαρακτήρα σου, Κριέ, σε κάνει να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να έχεις μειωμένη κοινωνικότητα. Πρέπει να δεις τη ζωή με άλλη ματιά, αναθεωρώντας τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου με τους συνανθρώπους σου. Πλησίασε τους άλλους, δημιούργησε φιλίες και εμπιστεύσου τα κοντινά σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, και να κινήσεις κατάλληλα τις καταστάσεις, ώστε να εξελιχθεί καλύτερα η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Μην παρασυρθείς σε σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η μεγάλη σου ανάγκη για εξέλιξη και δημιουργία, Ταύρε, σε οδηγεί σε νέα μονοπάτια κι αναζητήσεις. Ψάχνεις ευκαιρίες για να εξελίξεις τις ικανότητές σου και να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Σήμερα, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, για να αναπτύξεις τον πνευματικό σου κόσμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε, λοιπόν, με τη συμπεριφορά σου να μη δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που έχεις, Ταύρε, καταφέρνεις πολλά στο χώρο της εργασίας σου. Απόφυγε πάντως σήμερα να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Σου παρουσιάζονται οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Απρόβλεπτες καταστάσεις και γεγονότα, Δίδυμε, έχουν κάνει την ανάγκη σου για μεγαλύτερη ανεξαρτησία κι ελευθερία, να είναι πια το βασικό ζητούμενο για τη ζωή σου. Διώξε, λοιπόν, ό,τι αρνητικό από το παρελθόν βαραίνει τη ζωή σου κι ανακόπτει την πορεία σου, και ξεκίνα για έναν νέο κόσμο, γεμάτο συγκινήσεις και καινούριες εμπειρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου, Δίδυμε, είναι στο χέρι σου να εξελιχθεί ομαλά. Πρόσεξε, λοιπόν, σήμερα τη συμπεριφορά σου, για να μη στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι, με τον Ερμή να βρίσκεται στον Τοξότη και με την τόσο καλή επικοινωνία που έχεις, όλα θα πάνε μια χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, Δίδυμε, που δεν ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Δε θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο στα οικονομικά σου. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το παρελθόν σε ταλαιπωρεί, Καρκίνε μου, επειδή για κάποιον βαθύτερο εσωτερικό λόγο δεν μπορείς ν’ απεγκλωβιστείς απ’ αυτό. Έχει έρθει η ώρα ν’ αφήσεις πίσω σου τις επιτυχίες κι αποτυχίες του παρελθόντος και ν’ ανοίξεις καινούργιους δρόμους, οι οποίοι με νέες προσπάθειες θα σε οδηγήσουν εκεί που ονειρεύεσαι κι επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, Καρκίνε. Μην ανακοινώσεις σήμερα σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Αξιοποίησέ τη και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Έχεις ανάγκη, Λέων, να γνωρίσεις βαθύτερα τον εαυτό σου και να συμφιλιωθείς μαζί του, ν’ αρχίσεις να τον εμπιστεύεσαι και να πάψεις να υποτιμάς τις ικανότητες και δυνατότητές σου. Δες τον κόσμο με άλλη ματιά, αυτή της αισιοδοξίας, και άσε πίσω τις μίζερες και στενάχωρες σκέψεις. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σε σένα, οπότε πάρε βαθειά ανάσα κι επιβεβαίωσέ τους με μια έκρηξη δημιουργίας και αυτοπεποίθησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δε θα είναι πολύ καλή, Λέων μου. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου κι άφησέ τον να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε πρώτα τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που σήμερα αναμένεται έντονος. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις, με εξαίρεση το ενδεχόμενο να σου κάνουν προτάσεις, που μπορεί να ενισχύσουν τα έσοδά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Είσαι άτομο με πολλά όνειρα κι ιδανικά, Παρθένε, που σου αρέσει να τα μοιράζεσαι με τα κοντινά σου πρόσωπα και ν’ απολαμβάνεις το θαυμασμό και την εκτίμησή τους. Σε θέματα που σε προβληματίζουν, έχεις δίπλα σου αδελφικούς φίλους, οι οποίοι σε συνοδεύουν σε κάθε νέα προσπάθεια και βοηθούν σε οποιαδήποτε δυσκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Παρθένε μου, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά, αφού οι βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, επειδή θα έχεις τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Χρειάζεται, Ζυγέ, να αναζητήσεις τον εαυτό σου στον εσωτερικό σου κόσμο, που σε καλεί να τον προσέξεις. Κοίτα βαθύτερα μέσα σου και βγάλε στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζεις τόσο καιρό, ακολουθώντας στερεότυπα και υποδείξεις άλλων. Κάνε πράξει τα «θέλω» σου, ικανοποίησε τις δικές σου ανάγκες και βρες την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ζυγέ, να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και άλλες προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να βοηθήσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς επιτυχώς, Ζυγέ, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οι προβληματικές καταστάσεις που είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά θέματα χρημάτων, απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Πρέπει να ανακαλύψεις τι προσμένεις απ’ τη ζωή, Σκορπιέ μου, και να βάλεις τις προτεραιότητές σου. Η μεγάλη σου προσπάθεια για ασφάλεια, που βγαίνει από μία εσωτερική σου ανάγκη, βάζει φρένο στις φιλοδοξίες σου. Το άγνωστο και ο φόβος για οποιοδήποτε ρίσκο, σε κρατάνε μακριά από την κορυφή που ονειρεύεσαι για τον εαυτό σου και σε κάνουν να αναλώνεσαι σε μικρά και ανούσια θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Σκορπιέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές παράλληλες υποχρεώσεις, αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις. Μην αμελήσεις το παραμικρό και προπάντων μην αφήσεις κάτι για αύριο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η ηρεμία, η γαλήνη και το όμορφο περιβάλλον, Τοξότη, είναι αυτά που σου αρέσει να ζεις. Οι φίλοι σου είναι άνθρωποι με πράο χαρακτήρα και αισιοδοξία. Σήμερα, θα απεχθάνεσαι τις έντονες καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σου προκαλούν στρες. Ιδανικές για σένα είναι οι συζητήσεις που βοηθούν την πνευματική σου ανάπτυξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίσουν ν’ αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα που έχεις, θα δώσει λύσεις με τον καλύτερο τρόπο σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις, που πρέπει άμεσα να καλύψεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ονειρεύεσαι ν’ ανοίξεις τα φτερά σου, Αιγόκερε, και να πετάξεις μακριά, μέχρι να συναντήσεις την περιπέτεια, που από παιδί είναι η μεγάλη σου επιθυμία. Πάψε, λοιπόν, να μένεις με τα πόδια κολλημένα στη γη κι ανάτρεψε όλα αυτά που σε παγιδεύουν. Τελείωσε τις υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα δημιουργήσει, εξήγησε στα κοντινά σου πρόσωπα τις επιθυμίες σου και είναι σίγουρο, ότι θα καταλάβουν την ανάγκη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου, Αιγόκερέ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Αιγόκερε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις βελτίωση, αλλά να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Όλα όσα επιθυμείς, Υδροχόε μου, μπορούν να γίνουν πραγματικά μονό με δουλειά και επιμονή. Δεν μπορείς να ονειρεύεσαι πράγματα και να μην κάνεις προσπάθεια για να τ’ αποκτήσεις. Δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι, γι’ αυτό πρέπει να σηκωθείς και να αγωνιστείς. Απόδειξε σε όλους την αξία σου και θα νιώσεις υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Κάποιες στιγμές, βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα υπάρξει ένταση, Υδροχόε, ενώ ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές, που δεν περίμενες. Θα τα βγάλεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, με σύμμαχους τους πλανήτες μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η ανασφάλεια και ο φόβος για τη μοναξιά, Ιχθύ μου, σε κάνουν να προσπαθείς να είναι όλοι ικανοποιημένοι μαζί σου, για να μη χαθούν από τη ζωή σου. Για να τηρείς τις ισορροπίες, καταπιέζεις τα δικά σου «θέλω» και κρατάς φυλακισμένα εκείνα που εσύ επιθυμείς. Πρέπει όμως να δεις και τι είναι ωφέλιμο για σένα. Φρόντισε από σήμερα ν’ αλλάξεις τακτική

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Ιχθύ μου, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα, αν δε βλέπεις εγωκεντρικά μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πας πολύ καλά και θα κάνεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Θέλεις να βελτιώσεις κι άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να προχωρήσεις σε συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.

Πηγή: oroskopos.gr