Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου

Για να είμαστε ευτυχισμένοι, πρέπει να μη μας απασχολούν πολύ οι άλλοι.

Παρασκευή σήμερα και η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, φέρνει ευχάριστα μηνύματα, επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, ιδίως για τους ευνοημένους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αυτογνωσία δεν αποκτιέται με αυστηρή αυτοτιμωρία, Κριέ μου, αλλά με αγάπη και κατανόηση. Όσο τιμωρείς τον εαυτό σου, τόσο τον μπλοκάρεις και δεν τον αφήνεις ν’ αναπνεύσει, για να έχει τη σωστή στάση που επιθυμείς. Άλλαξε, λοιπόν, συμπεριφορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα του παρελθόντος, Κριέ, αντιμετωπίζονται με ειλικρινή συζήτηση και προσεκτική συμπεριφορά. Γίνε σήμερα πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Κριέ, που θα είναι συμφέρουσες για σένα. Θα πετύχεις σήμερα συνεργασίες, που θα σ’ ευχαριστήσουν. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα κι όχι αργότερα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να έρθεις σε πολλές επαφές και προπαντός σε συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια, με δεδομένη και την ψυχολογία σου, που αυτή την εποχή είναι πεσμένη. Οι τυπικές επαφές είναι πιο ανώδυνες και πιο συμφέρουσες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει ν’ αφήσεις την ονειροπόληση, Ταύρε μου, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με το σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου – τι είναι αυτό το οποίο ζητάς στη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην ανησυχείς, αφού η Αφροδίτη από το Σκορπιό σου ανοίγει το δρόμο, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο, που να σ’ ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό όμως που έχεις και τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σταμάτα να ξεσπάς στους άλλους, Δίδυμέ μου, για τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Σκέψου πως δε σου φταίνε οι άλλοι και πως κι εκείνοι έχουν τα δικά τους θέματα να παλέψουν και να επιλύσουν. Μια συζήτηση «με σένα, για σένα» θα σε βοηθήσει καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, Δίδυμέ μου, που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Δίδυμε, πηγαίνουν μια χαρά. Ας μη σε πιάνουν ανασφάλειες και πανικός, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι πολύ καλές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα, για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Όταν όλα βαίνουν καλώς, Καρκίνε μου, δεν ξεχνούμε αυτούς που μας στήριξαν στα δύσκολα. Έχεις πάρει πολλά και σήμερα είναι η μέρα ν’ αρχίσεις να δίνεις πίσω. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως η αχαριστία δεν είναι χαρακτηριστικό του δικού σου ζωδίου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, οι ανατροπές και τα ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις όμως πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δε θα μπορείς στο μέλλον να υποστηρίξεις. Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, Λέων, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μέρα σου. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να ρίξεις περισσότερο βάρος στα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίπτεις κάτι, αν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, Καρκίνε, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις σκληρά λόγια σε συνεργάτες σου, διαφορετικά στο μέλλον μπορεί ν’ αντιμετωπίσεις σοβαρές αντιδράσεις. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, τις οποίες, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, αφού υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς τώρα να αντιληφθείς.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ελευθερία είναι ύψιστο αγαθό για σένα, Λέων, το οποίο δε θέλεις να αποχωριστείς με κανένα τρόπο. Αυτός είναι κι ο λόγος που δύσκολα αναλαμβάνεις κάποια μη αναγκαία υποχρέωση. Πρόσεξε όμως, επειδή μπορεί να χαρακτηριστείς ως άτομο ευθυνόφοβο, κάτι που δεν επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις, Λέων, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μέρα σου. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να ρίξεις περισσότερο βάρος στα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίπτεις κάτι, αν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Οι προτάσεις που μπορεί σήμερα να σου κάνουν, δεν είναι απαραίτητα συμφέρουσες. Προσπάθησε αυτή την περίοδο ν’ αποφύγεις κινήσεις, ακόμη και οικονομικές συναλλαγές, που ίσως φέρουν ρίσκο στα κεκτημένα σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Θυμήσου ν’ αφήνεις και κάποια πράγματα στην άκρη, Παρθένε μου. Όσο σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να βγάζεις νόημα, τόσο τρελαίνεσαι. Αναλογίσου, πως δεν ερμηνεύονται τα πάντα και ότι υπάρχουν και τακτικές που είναι άγνωστες σε σένα. Αποστασιοποιήσου! Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα, Παρθένε, θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, Παρθένε, αλλά πρέπει να ξεκουραστείς και μετά να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται, αν κάνεις τις σωστές επαφές και κλείσεις ωφέλιμες συμφωνίες.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι στόχοι σου, Ζυγέ, είναι εφικτοί και η προσπάθειά σου επαρκής, ενώ τα εμπόδια που βλέπεις κι αγχώνεσαι, μόνο μια καθυστέρηση μπορεί να επιφέρουν, όχι όμως κι ανατροπή. Ηρέμησε επομένως και περίμενε, αφού ο χρόνος είναι με το μέρος σου και η επίτευξη των στόχων σου δεδομένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις, Ζυγέ μου, σήμερα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει η σχέση σας να γίνει πιο ισορροπημένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς με χαμηλούς τόνους, Ζυγέ, να λύσεις οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην εργασία σου. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο τη σημερινή ημέρα και καλό είναι να προσέχεις ακόμη και τις πιο απλές συναλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, μια συζήτηση θα δώσει επιβεβαίωση στις ανησυχίες και τις υποψίες που έχεις τον τελευταίο καιρό για κάποια άτομα. Σκέψου όμως την πηγή των πληροφοριών σου και ποιο συμφέρον είχαν αυτοί που σου τις έδωσαν. Οι μετρημένες κινήσεις θα βοηθήσουν καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε περίοδο, Σκορπιέ, κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα ευχάριστα με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις, Σκορπιέ, κάποια θέματα που γίνονται στον επαγγελματικό σου τομέα, να περνάνε απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις έλεγχο στα πάντα. Μπαίνεις σε μία περίοδο που θα υπάρχουν πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το πάθος σου για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου, Τοξότη μου, έχει καταντήσει εμμονή. Οι εμμονές όχι μόνο δε βοηθούν, αλλά τελματώνουν τον άνθρωπο και τον οδηγούν σε παράλογες συμπεριφορές. Προσοχή, λοιπόν! Άσε τα πράγματα να κυλίσουν και λίγο μόνα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά του και να βάλετε δυνατότερα θεμέλια στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα, Τοξότη, ή σχέδια για το μέλλον, αφού υπάρχουν επαγγελματικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, τα οποία στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου, Αιγόκερέ μου, σ’ εκμεταλλεύονται χωρίς αιδώ. Δεν χρειάζεται να βάζεις το κεφάλι κάτω και να υπομένεις, ούτε να επαναστατήσεις με υπερβολές, όσο δίκιο κι αν έχεις, αφού μπορεί να εκτεθείς. Απλά μάθε λες όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε πάντως να κάνεις πολλές συζητήσεις, αλλά καλύτερα προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου, που ίσως σ’ επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που ενδεχομένως θα προκύψουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Βρίσκεσαι σε αποσυντονισμό, Υδροχόε μου, και δεν ξέρεις πώς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Με μερικές μεθοδικές και οργανωμένες κινήσεις θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Η διακριτικότητα και η σύνεση είναι πάντα καλοί σύμβουλοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Υδροχόε μου, διαφορετικά θα πεις δυσάρεστα για το ταίρι σου λόγια. Μην προσπαθήσεις να λύσεις κάποια παρεξήγηση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ζεις με προσδοκίες και πολύ έντονα όνειρα. Σε βεβαιώνω ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει πάντως να τελειώσεις με υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, διαφορετικά στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε κάθε σχετική συζήτηση να φανείς πολύ προσεκτικός.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η ευτυχία, Ιχθύ μου, δεν είναι η ωραιοποιημένη κατάσταση που έχεις φτιάξει με τη φαντασία σου, αλλά απλές καθημερινές στιγμές με φίλους και ανθρώπους που σε δέχονται και αγαπούν. Φρόντισε, λοιπόν, να χαρείς και να απολαύσεις αυτές τις στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη συνεχίζεις να παραμελείς το ταίρι σου, Ιχθύ, λόγω επαγγελματικών ευθυνών. Αν δεν προσέξεις, τα μικρά προβλήματα του σήμερα, αύριο θα γιγαντωθούν Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Ιχθύ, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά ευτυχώς και έσοδα, θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς σήμερα να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Πηγή: oroskopos.gr