Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου

Αν δεν κοιτάς εκεί που πρέπει να πας, θα πας απλά εκεί που κοιτάς.


Τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα σήμερα, αλλά και Σύνοδος Ερμή-Δία και όλοι χαμογελάμε! Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου εκπληρώνουν τα ερωτικά τους όνειρα και τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, δέχονται χαρμόσυνα μηνύματα και ειδήσεις!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θα δεχτείς την επιβράβευση, το θαυμασμό και την προσοχή των γύρω σου, φυσικά, με πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Έτσι όπως κινείσαι, κάνεις τους άλλους γύρω σου να αισθάνονται σιγουριά μαζί σου, αφού άλλωστε σε ό,τι σου έχουν ζητήσει, προστρέχεις να βοηθήσεις και δίνεις τις καλύτερες λύσεις για να βγουν από το πρόβλημα που τους απασχολεί. Σε κάποια υπόθεση που περιμένεις να δεις πως θα εξελιχθεί, να ξέρεις, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που ίσως υπάρχουν στα αισθηματικά σου, Κριέ, με τη συζήτηση, αλλά και την προσαρμοστικότητά σου, μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Κριέ, που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα κάνεις ενδιαφέρουσες συνεργασίες, που θα σ’ ευχαριστήσουν. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις. Μην αμελήσεις το παραμικρό και προπάντων, μην αφήσεις κάτι για αύριο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, θα έχεις να λύσεις πάρα πολλές προβληματικές καταστάσεις και πρέπει να κάνεις μόνο σωστές κινήσεις, ώστε να μην ξεφύγεις καθόλου από τους στόχους σου. Η δυναμικότητά σου, αλλά και η αυτοκυριαρχία σου, θα είναι στα ύψη τους, αφού πραγματικά θέλεις να πετύχεις απέναντι σε όλες τις προκλήσεις. Υπάρχουν γύρω σου άτομα που είναι πρόθυμα να σου προσφέρουν όποια βοήθεια ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει ν’ αφήσεις την ονειροπόληση, Ταύρε μου, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα, ξεκαθάρισε τη θέση σου, λέγοντας τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων, μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό και τις ενέργειές σου πάντως, είναι σίγουρο ότι θ’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι προβληματισμοί σου, Δίδυμε, είναι πάρα πολλοί, επειδή το τελευταίο διάστημα έχεις αντιμετωπίσει αμέτρητα προβλήματα, τα οποία δυστυχώς περίμεναν τις λύσεις τους μόνο από τα δικά σου χέρια. Προσπαθείς να δείξεις στους άλλους γύρω σου, ότι η ψυχολογία σου είναι πάρα πολύ καλή και πως βρίσκεσαι σε άψογη κατάσταση, αλλά μέσα σου ώρες – ώρες δεν αισθάνεσαι και τόσο ευχάριστα. Η αισιοδοξία όμως είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου κι αυτό πρέπει να κρατήσεις για σήμερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, Δίδυμε, που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφό σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Δίδυμε, πηγαίνουν μια χαρά. Ας μη σε πιάνουν, λοιπόν, οι ανασφάλειες κι ο πανικός σου. Οι βάσεις σου είναι πολύ ισχυρές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς απέναντι στα πάντα, ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα κάνεις κινήσεις, για να λύσεις υποθέσεις οι οποίες σε προβληματίζουν εδώ και πολύ διάστημα. Υπάρχουν θέματα για τα οποία ακόμη δεν έχεις βρει μεθόδους αντιμετώπισης, που θα σε ικανοποιήσουν και θα σε κάνουν να ηρεμήσεις ψυχικά. Μην παιδεύεις το μυαλό σου και μην προσπαθείς να τα παλέψεις όλα μόνος σου. Φρόντισε να ζητήσεις τη βοήθεια ενός δικού σου ατόμου και σε βεβαιώνω, ότι θα σε βγάλει από πολλές δύσκολες θέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, οι ανανεώσεις, οι ανατροπές και τα ξεκαθαρίσματα ευνοούνται. Μην πεις πάντως πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω απ’ όλα, δε θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις σκληρά λόγια σε συνεργάτες σου, διαφορετικά στο μέλλον μπορεί ν’ αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, επειδή υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα δείξεις σήμερα, Λέων, το ηγετικό σου παράστημα στον περίγυρό σου, κάτι που θα αναγνωριστεί, αφού πραγματικά το αξίζεις. Έχεις δουλέψει ασταμάτητα για να επιτευχθούν πάρα πολλά πράγματα. Μερικά από αυτά μπορεί να μην είχαν πραγματοποιηθεί, αν δεν είχες βάλει το δικό σου χέρι. Κάποια εμπόδια που υπήρχαν στο παρελθόν, τώρα φεύγουν κι αρχίζει μία καινούργια περίοδος για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας, Λέων, σήμερα θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Καλό, λοιπόν, είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να δεις τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίψεις κάτι, αν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να τις αντιμετωπίσεις επιτυχώς. Καλό είναι να σκεφτείς πολύ αν είναι συμφέρουσες οι προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν. Προσπάθησε αυτή την περίοδο, ν’ αποφύγεις κινήσεις που ίσως φέρουν ρίσκο στα ήδη υπάρχοντα. Η μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα έχεις μία ιδιαίτερη τάση απαισιοδοξίας για τις καταστάσεις που σε απασχολούν, νομίζοντας ότι δεν υπάρχει κάτι που να πηγαίνει καλά, παρασυρόμενος σε μία ασυνήθιστη καταστροφολογία. Μην το κάνεις, αφού πραγματικά μέσα σου ξέρεις, ότι οι κινήσεις σου είναι πάρα πολύ σωστές και, πως με τον πολύ καλό προγραμματισμό σου, σε περιμένουν η επιτυχία κι η χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου, Παρθένε, σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Παρθένε, πηγαίνει πολύ καλά, αλλά πρέπει να φροντίσεις να ξεκουραστείς και μετά να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, ένα άτομο, ενδεχομένως ηλικιακά μεγαλύτερο από σένα, θα σε εκθειάσει για τη δυναμικότητα και το μυαλό σου. Ξέρεις ότι μερικά πράγματα δεν κρύβονται και ειδικά σε σένα που έχεις παλέψει, αξίζει η επιβράβευση, αλλά και η ηθική ικανοποίηση, ότι τελείωσες τις υποθέσεις σου με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Ζυγέ μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις, οπότε σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς με χαμηλούς τόνους, Ζυγέ, να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σήμερα. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο και σε χρηματικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές για τον εαυτό σου. Η αλήθεια είναι, ότι η ρουτίνα της καθημερινότητας σ’ έχει κουράσει και θέλεις να τροποποιήσεις πολλές καταστάσεις γύρω σου, ώστε να αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Σίγουρα, αυτό που θα βάλεις το μυαλό σου θα επιτευχθεί, οτιδήποτε κι αν χρειαστεί να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε περίοδο, Σκορπιέ, στην οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σ’ ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις κάποια θέματα που γίνονται στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, να περνάνε απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις έλεγχο στα πάντα. Μπαίνεις σε μια περίοδο με πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα μπεις σε σκέψεις για πολλά θέματα που αφορούν την ποιότητα της ζωής σου, αλλά και για υποθέσεις, οι οποίες μέχρι τώρα σε απασχολούν και δεν έχουν τελειώσει. Δε θα μείνεις μόνο στις σκέψεις, αλλά θ’ αρχίσεις να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα, ώστε να απεμπλακείς από καταστάσεις, που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να κάνεις υπερβολικά πράγματα, Τοξότη, όπως ανεφάρμοστα σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις στο πρόγραμμά σου εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην κάνεις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα φτάσουν στ’ αυτιά σου κάποια λόγια που δεν ευσταθούν και αφορούν άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Είσαι από τα ζώδια που δεν αντέχουν την αδικία, πόσο μάλλον όταν ακούς πράγματα για δικούς σου ανθρώπους. Προσπάθησε όμως να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να μην πεις την άποψή σου, επειδή στο μόνο που θα καταλήξεις, είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου, χωρίς τελικά να υπάρξει το παραμικρό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις τη μέρα σου μαζί του ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερε, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με συμφωνίες και τις υπογραφές τους, που μπορεί να προκύψουν σήμερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι μέρες των γιορτών πλησιάζουν, Υδροχόε, κι αυτό σου φέρνει μία πολύ γλυκιά μελαγχολία. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά σχέδια για εκείνες τις μέρες, αλλά οι υποθέσεις της καθημερινότητας δεν σ’ αφήνουν ν’ ασχοληθείς με τέτοιου είδους θέματα. Έχε, λοιπόν, ένα πάρα πολύ καλό προγραμματισμό για να τελειώσεις σύντομα όλα αυτά τα θέματα που σε αγχώνουν και προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Υδροχόε μου, διαφορετικά θα πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις κάποια παρεξήγηση – άλλη μέρα θα είναι πιο κατάλληλη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ζεις με προσδοκίες και όνειρα που είναι πολύ έντονα. Σε βεβαιώνω, ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει μόνο να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, διαφορετικά στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, πρέπει να αντιμετωπισθεί με πολύ μεγάλη προσοχή, για να αποκαλυφθούν έγκαιρα κάποια ενδεχόμενα προβλήματα.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θέλεις ν’ αλλάξεις τα πάντα γύρω σου, αλλά σε συμβουλεύω να συγκρατηθείς, αφού δεν είναι ημέρα κατάλληλη για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Αν επιμείνεις, θα εμφανιστούν πολλά εμπόδια, τα οποία θα σ’ εκνευρίσουν έντονα. Ασχολήσου, λοιπόν, με τις υποθέσεις που αυτή τη στιγμή τρέχουν και χρειάζονται άμεση λύση, την οποία μόνο εσύ μπορείς να δώσεις. Οι συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, Ιχθύ, με τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου να σε κάνουν να παραμελείς το ταίρι σου, διαφορετικά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Ιχθύ, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Χρήματα θα μπαινοβγαίνουν στο πορτοφόλι σου αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις ασταμάτητα στο νου σου ποιο είναι αυτό που σε συμφέρει.

Πηγή: oroskopos.gr