Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17 Αυγούστου

Όταν η εργασία είναι χαρά, η ζωή είναι ωραία. Όταν η εργασία είναι καθήκον, η ζωή είναι σκλαβιά.

Σελήνη Σύνοδο με Δία σήμερα και Τρίγωνο με Ποσειδώνα! Μία άκρως συναισθηματική Παρασκευή με ιδιαίτερη τύχη για να εκπληρώσουν τα όνειρα τους, τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, Κριέ μου, κυρίως τώρα που οι πλανήτες ευνοούν το ξεκαθάρισμα υποθέσεων. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μη μετατοπίζεις το πρόβλημα, για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση, από την οποία θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου κατά το παρελθόν, Κριέ, λύνονται με τη συζήτηση, αλλά και τις μικρές παραχωρήσεις. Γίνε σήμερα πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου, Κριέ, που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα πετύχεις χρήσιμες συνεργασίες που θα σ’ ευχαριστήσουν. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις, κι αυτά πρέπει να γίνουν άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν, Ταύρε μου, να σου ζητηθούν ευθύνες για κάτι στο οποίο δε συμμετείχες. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου, αλλά φρόντισε να εξηγήσεις με απόλυτη σαφήνεια κάθε πιθανή παράμετρο. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει ν’ αφήσεις την ονειροπόληση, Ταύρε μου, και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Σκέψου καλά και μετά μίλησε στο σύντροφό σου, λέγοντάς του τι είναι αυτό που ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις σήμερα κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σ’ ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό όμως που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια, Δίδυμέ μου, τώρα που έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η κούραση είναι ιδιαίτερη, αλλά τα πράγματα δε θα είναι έτσι για πάντα, οπότε δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Προς το παρόν, συγκεντρώσου στους στόχους σου κι η επιτυχία δεν θ’ αργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποια παράπονα, Δίδυμέ, που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφο σου, ώστε με τις απαντήσεις του να βγεις από ανασφάλειες κι αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Δίδυμε, πηγαίνουν μια χαρά. Ας μη σε πιάνουν, λοιπόν, οι ανασφάλειες κι ο πανικός σου, αφού οι βάσεις που έχεις θέσει είναι πολύ γερές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, γι’ αυτό καλό είναι να συγκρατηθείς σε όλα, ώστε να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε, οι εξελίξεις είναι έντονες. Ευτυχώς, η αναδόμηση που πραγματοποιείται στο κοινωνικό σκηνικό, δε σε αγγίζει σε προσωπικό επίπεδο. Απόφυγε να πάρεις θέση σε ζητήματα που αφορούν φίλους σου, για να μη βρεθείς σε κατάσταση, η οποία θ’ απαιτεί να επιλέξεις στρατόπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα ευνοούνται οι ανακατατάξεις κάθε μορφής. Μην πεις πάντως πράγματα που δεν πιστεύεις και στο μέλλον δε θα μπορείς να υποστηρίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις σκληρά λόγια σε συνεργάτες σου, διαφορετικά στο μέλλον θ’ αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, στις οποίες πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, καθώς υπάρχουν παγίδες που είναι δύσκολο ν’ αντιληφθείς.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Νέες ιδέες παρουσιάζονται επί τάπητος τώρα, Λέων, και χρειάζεται προσεκτική εξέταση για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Μην αφήσεις το χρόνο να πάει χαμένος, αντίθετα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να προχωρήσεις σε μελλοντική πρόοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας κι η γοητεία, Λέων, σήμερα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να δεις τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίψεις κάποια περίπτωση, αν δεν την έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις σήμερα μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Λέων μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να τις αντιμετωπίσεις. Προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν, απαιτούν λεπτομερή εξέταση, για το αν είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε αυτή την περίοδο ν’ αποφύγεις οικονομικές κινήσεις που ίσως φέρουν ρίσκο στα ήδη υπάρχοντα κέρδη σου. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σήμερα σε συναλλαγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο περίγυρός σου κι οι φίλοι, Παρθένε μου, δείχνουν συγκρατημένη διάθεση προς εσένα. Μην τους κατηγορείς, αλλά προσπάθησε να μπεις στη δική τους θέση, για να δεις τα λάθη που σου χρεώνουν. Αργότερα, θα καταφέρεις πιο πολλά, με ηρεμία και καλή συζήτηση, που θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου σήμερα, Παρθένε, θα καταπλήξει. Αξιοποίησέ την, δίνοντας περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Παρθένε, θα πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία των επαγγελματικών σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο καλός σου χαρακτήρας, Ζυγέ, γίνεται αιτία να κερδίσεις την εκτίμηση και υποστήριξη ατόμου, με τεράστια επιρροή σε όλα τα επίπεδα, που σε στηρίζει με άμεσο και καθοριστικό τρόπο. Προσπάθησε ν’ αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, για να κερδίσεις το παιχνίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις σήμερα, Ζυγέ μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει να έρθει ισορροπία στη σχέση σας κι ίσως μια εκδρομή να αποτελεί καλή εκκίνηση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς με χαμηλούς τόνους, Ζυγέ, να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην εργασία σου. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο τη σημερινή ημέρα. Σε χρηματικές συναλλαγές που ίσως προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία, Σκορπιέ μου, που σε κούρασε και σ’ οδήγησε σε ψυχική κατάπτωση, ήρθε πλέον ο καιρός για ν’ ανέβεις προς την επιτυχία. Τα βήματα θα είναι αργά αλλά σταθερά, και οι κινήσεις σου απαιτείται να είναι μετρημένες κι ώριμες. Μην υπερβάλλεις και μη βιάζεσαι να κατακτήσεις τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε μια περίοδο, Σκορπιέ, κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά με το ταίρι σου, χωρίς κριτική διάθεση ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην αφήνεις, Σκορπιέ μου, κάποια θέματα στον επαγγελματικό σου τομέα, να περνάνε απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις έλεγχο στα πάντα. Μπαίνεις σε μία περίοδο που θα υπάρχουν πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μάλλον δε θα είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, Τοξότη, κι είναι πολύ πιθανόν ν’ αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που δημιουργήθηκαν, χωρίς τελικά να μείνει ίχνος. Η διάθεσή σου σταδιακά βελτιώνεται κι αυτό βοηθάει την καθημερινότητά σου, που εξελίσσεται πολύ πιο ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Τοξότη, θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση, θα σε βοηθήσουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε στην εργασία σου να κάνεις υπερβολικά πράγματα, Τοξότη, και μη σκέφτεσαι σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην κάνεις σήμερα άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον δε θα μπορείς να καλύψεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Δείξε αυτοσυγκράτηση, Αιγόκερέ μου, και μην τρομάζεις τους γύρω σου με πράγματα που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου αργεί να ολοκληρωθεί, οπότε μέχρι τότε απόφυγε περιγραφές… καταστροφής, που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σήμερα θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις τη μέρα ερωτικά και ρομαντικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας σου, Αιγόκερέ μου, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου, που ίσως σε επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός απέναντι σε συμφωνίες και υπογραφές, που μπορεί να προκύψουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Κάποια νέα καταφτάνουν, Υδροχόε, και χάνεις προσωρινά τη βολή σου. Φυσικά, πολύ σύντομα διαπιστώνεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου αλλά μέχρι τότε φρόντισε να μη φέρεις τα πάντα σε σύγχυση, με την ανυπομονησία που σε χαρακτηρίζει. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης βοηθούν το αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, Υδροχόε μου, διαφορετικά θα πεις λόγια που θα φέρουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις κάποια παρεξήγηση – θα υπάρξουν πιο κατάλληλες μέρες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ζεις με προσδοκίες και όνειρα που είναι πολύ έντονα. Σε βεβαιώνω ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει όμως να τελειώσεις με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, διαφορετικά στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, θα χρειαστεί προσεκτικό χειρισμό, για ν’ αποφευχθούν ενδεχόμενα προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Ένα άτομο του παρελθόντος, Ιχθύ, έχει μετανιώσει για τον τρόπο που σου συμπεριφέρθηκε και προσπαθεί να επανορθώσει. Βάλε τα όριά σου σε καλύτερο επίπεδο αυτή τη φορά, για να μη βρεθείς πάλι στην ίδια δυσάρεστη θέση και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι μπορούν ίσως να βελτιωθούν λίγο, αλλά μην περιμένεις θαύματα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο, Ιχθύ μου, με τις ευθύνες από τα επαγγελματικά σου να σε κάνουν να παραμελείς το ταίρι σου. Αν δεν προσέξεις, τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις αυτή την περίοδο καταστάσεις και πρόσωπα. Στην πορεία, τα πράγματα μόνα τους θα δείξουν το σωστό δρόμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις βέλτιστες λύσεις. Πάρα πολλά έξοδα, αλλά και έσοδα, θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς σήμερα να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις διαρκώς στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

 

πηγή: oroskopos.gr