Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Οι πετυχημένοι άνθρωποι κάνουν καλύτερες ερωτήσεις στον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να παίρνουν καλύτερες απαντήσεις.

Ψέματα, υποσχέσεις που δεν κρατάνε, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις είναι το κλίμα της ημέρα με την Αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα. Εκείνοι που θα πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Πρέπει να χαλαρώσεις και να δεις πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις, Κριέ, για να τις ξεκαθαρίσεις και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος και υπάρχει ο κίνδυνος να σε οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς, με αποτέλεσμα τα πράγματα να γίνουν χειρότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου κι επιτέλους να του αφιερωθείς λίγο παραπάνω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις υψηλές αποδόσεις. Τα οικονομικά σου έχουν έρθει σε ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε να κάνεις άσκοπα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Δε χρειάζεται τόσος ενθουσιασμός, Ταύρε, οι καιροί είναι χαλεποί και πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι. Σιγά – σιγά και ένα – ένα τα θέματα. Η σύνεση και η προσοχή πάντα βοηθάνε καλύτερα και προστατεύουν από κακοτοπιές, οι οποίες δεν είναι πάντα ορατές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Ταύρε, θ’ ανεβάσουν σήμερα τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα έχεις συναγωνισμό. Θα βρεις, λοιπόν, την ευκαιρία να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, θα είναι καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν, θα σ’ εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε σήμερα να πάρεις γρήγορες αποφάσεις, για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, επειδή ξαφνικά θα προκύψουν έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φρόντισε, Δίδυμε, σήμερα να κλείσεις τα μέτωπα που έχεις αφήσει ανοιχτά. Τώρα είναι μια καλή ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Το αντίθετο θα σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον, που ίσως αποδειχτούν αξεπέραστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, Δίδυμε, έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό θα είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, ώστε να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε τις παγίδες που υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα, Δίδυμε. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει σε κάθε συναλλαγή να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Κάποιοι άνθρωποι, Καρκίνε, από τη φύση τους και με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, προτιμούν να προσαρμόζονται, ενώ κάποιοι άλλοι επαναστατούν και καινοτομούν. Φρόντισε να είσαι από αυτούς που πρωτοπορούν – είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μάλλον έχεις παραμελήσει κάποια θέματα, Καρκίνε, που έχουν σημασία για τον αισθηματικό σου τομέα. Καλό είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να ισορροπήσουν πάλι οι καταστάσεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι δυνατότητες που έχεις, Καρκίνε, για να καταφέρεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα, είναι γνωστές. Μην χαλαρώσεις σήμερα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με αποτέλεσμα ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Για ακόμη μια φορά, Λέων, το παρελθόν σού χτυπάει την πόρτα. Φρόντισε να ανοίξεις και να το καλωσορίσεις! Έχει να σου δώσει πολύ σημαντικές πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις αυτά που έρχονται, όχι σημειωτόν, αλλά καλπάζοντας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, σήμερα θα πάει αρκετά καλά, ενώ με τον Άρη στο ζώδιό σου, η ατμόσφαιρά θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία σε ελεύθερους λέοντες. Φροντίστε να επιστρατεύσετε τον καλύτερο εαυτό σας, για να έχει και συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, Λέων, διαφορετικά θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις, αλλιώς θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Είναι καιρός, Παρθένε, να βγεις από το «καβούκι» σου και να γίνεις ο πρακτικός άνθρωπος, αυτός που δρα δυναμικά και κυνηγάει τις ευκαιρίες, αλλάζει τα πάντα και δημιουργεί νέα δεδομένα, μακριά από κάθε συντηρητισμό και προκατάληψη. Τώρα είναι η ευκαιρία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε μου, να παρέμβεις στον αισθηματικό τομέα, λέγοντας πράγματα που ίσως στην αρχή στενοχωρήσουν το ταίρι σου, αλλά τελικά θα διασώσουν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Παρθένε, να πετύχεις αυτά που θέλεις. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Χρειάζεται και λίγη διάκριση, Ζυγέ μου, αφού ο αφορισμός σε κάθε δυσκολία δεν είναι αντίδραση σοφού ανθρώπου. Σταμάτα, λοιπόν, να τα τσουβαλιάζεις όλα στο ίδιο σακί. Ξεχώρισέ τα, ξεκαθάρισέ τα και με λίγη ευελιξία θα δεις πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απογοητευτικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ μου, υπάρχει κίνδυνος να περάσει μια μικρή κρίση. Για ν’ αποφευχθεί, φρόντισε να συζητήσεις έγκαιρα με το ταίρι σου και να δεις τι το ενοχλεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου σήμερα με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις. Τα οικονομικά σου δείχνουν πως είναι στάσιμα. Μπορείς πάντως ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που σχεδιάζεις να κάνεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Είναι καιρός ν’ ασχοληθείς με το σπίτι σου, Σκορπιέ, και να κάνεις κάποιες αλλαγές. Βάλε το δικό σου γούστο και μην αφήσεις τους άλλους να παρέμβουν σε κάτι τόσο προσωπικό. Άλλωστε, ο χώρος είναι δικός σου κι εσύ θα τον χαίρεσαι, οπότε οι τρίτες γνώμες πρέπει να μπουν στο περιθώριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση, δείχνοντας μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ένα ταξιδάκι, Τοξότη, με αλλαγές παραστάσεων και με λίγους, εκλεκτούς φίλους, είναι αυτό που χρειάζεσαι εδώ και καιρό. Νομίζω πως είναι ο κατάλληλος καιρός να το πραγματοποιήσεις, αφήνοντας πίσω προβλήματα και σκοτούρες. Όταν επιστρέψεις ίσως σου φανούν λοφίσκοι αυτά που τώρα βλέπεις ως βουνά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα τις καταστάσεις, Τοξότη, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Τα πράγματα θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο, αφού έρχονται κάποιες ευχάριστες πρωτοβουλίες από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, η τυπικότητα κι η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά, θ’ αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Να δεχτείς τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, αφού θα είναι συμφέρουσες για εσένα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η επίτευξη των στόχων θέλει σύνεση και μεθοδικότητα, Αιγόκερέ μου. Αυτή την εποχή έχεις και τα δυο. Καλό θα ήταν, αν θέλεις να φτάσεις κάπου, να εστιάσεις και να ξεκινήσεις από τον εαυτό σου. Όταν συνειδητοποιήσεις τι κάνεις λάθος, τότε όλα θα σου φανούν πιο εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς, Αιγόκερε, και δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλύτερα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, Αιγόκερε, ν’ αρχίσουν να επιτυγχάνονται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά το ενδεχόμενο επιτυχίας τους. Θα σου παρουσιαστούν ιδέες για βελτίωση των οικονομικών σου κι οφείλεις να τις εξετάσεις σοβαρά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, Υδροχόε, κάνε υπομονή, λοιπόν, και θα έρθει η ώρα που θα έχεις εσύ το πάνω χέρι. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος, αφού θολώνει το μυαλό κι οδηγεί σε ανεξέλεγκτες αντιδράσεις, για τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου, Υδροχόε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Επιπλέον, σήμερα μπορείς να λύσεις κάποια θέματα που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα να γνωρίσεις επιτυχία. Είναι ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγραμματισμού.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Μην αφήνεις τους άλλους να σε πληγώνουν, Ιχθύ μου. Τους έχεις δώσει πολύ χώρο, με αποτέλεσμα να θεωρούν ότι δικαιούνται να φέρονται απρεπώς. Το θέμα που σε απασχολεί, είναι δικό σου και φρόντισε να το λύσεις άμεσα. Βάλε όρια και μην επιτρέψεις σε οποιονδήποτε να τα ξεπεράσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, Ιχθύ, που δεν περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα βρεις ευκαιρίες, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι πριν απαντήσεις, να δεις αν είναι συμφέρουσες. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

 

Πηγή: oroskopos.gr