Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 8 Οκτωβρίου

Η πίστη και ο φόβος βασίζονται σε κάτι που δεν έχεις δει ακόμα. Επίλεξε σωστά λοιπόν που θα εστιάσεις την προσοχή σου!

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Μία δύσκολη Δευτέρα είναι εδώ με τηνΣελήνη στο Ζυγό να Τετραγωνίζει τον Κρόνο και να φέρνει δυσκολίες, πληγές και ψυχολογικές καταπτώσεις ιδίως στις διαπροσωπικές σχέσεις των Παρορμητικών του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά  
Είσαι τόσο σίγουρος για το μέλλον σου, που τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει σήμερα. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς για τίποτε γιατί το πλανητικό σκηνικό είναι τόσο θετικό που οι ευκαιρίες που θα έρθουν θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Μην συνεχίζεις με το ίδιο τέμπο με τις ευθύνες και τα επαγγελματικά σου και παραμελείς το ταίρι σου γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς και θα ξεκινήσει μια πολύ καλή εβδομάδα. Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου και θα βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά  
Οι ευκαιρίες, σου παρουσιάζονται η μία μετά την άλλη και ότι κάνεις θα έχει αποδοχή και αναγνώριση. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να γίνουν όλα τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: με οργάνωση, σχεδιασμό και άψογη εκτέλεση. Και είναι επίσης ευκαιρία να αναμορφώσεις όλα τα κακώς κείμενα που μπορεί να σε βάζουν σε σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή γιατί θα πεις λόγια που θα έχεις φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμιά παρεξήγηση σήμερα άστα για αργότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις με θετικότητα το μέλλον. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε να ξοδέψεις πολλά γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά  
Σήμερα οι κόποι σου θα ευοδωθούν, είτε οι προσπάθειές σου είναι ατομικές είτε ομαδικές. Η ευελιξία σε διακρίνει στις σχέσεις σου ειδικά στις φιλικές με τους άλλους, που είναι για είναι για σένα πολύ σημαντικό, θα πρέπει ωστόσο να την ενισχύσεις με τον σωστό προγραμματισμό και τη στρατηγική στην κατάστρωση των σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά όσο μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Για σήμερα άφησε λίγο την δουλειά. Από αύριο πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα βρουν τις λύσεις που θέλεις και θα μπορέσεις να συνεργαστείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά  
Μερικές φορές αντισταθμίζεις υπερβολικά την τάση σου να γενικεύεις, δίνοντας υπερβολική σημασία στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Παρόλο που πρέπει να επαινεθείς για την προθυμία σου, φρόντισε να ξεπεράσεις την τάση της να βλέπεις μερικά πράγματα μέσα από την συναισθηματικότητα που έχεις για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Σήμερα Κυριακή μπορείς να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις λίγο από την καθημερινότητα. Από αύριο στην δουλειά σου θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση οπότε σήμερα καλό θα είναι να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό.

ΛΕΩΝ
Γενικά  
Παρόλο που βρίσκεσαι στην Κυριακή, το μυαλό σου είναι απασχολημένο με μεγαλύτερα προβλήματα τώρα. Ονειρεύεσαι να προχωρήσεις στην καθημερινότητα και τι σχέδια πρέπει να κάνεις. Χαλάρωσε και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Έχεις μπει σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στην σχέση σου βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρασε χαλαρά με το ταίρι σου χωρίς να έχεις κριτική ή εγωισμούς ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Η σημερινή μέρα απαιτεί ξεκούραση. Στην εβδομάδα που έρχεται μπορείς στην δουλειά σου να βγεις από το αδιέξοδο που μπορεί να έχεις να κινηθείς ανάλογα και να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια που υπάρχουν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά  
Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, αναζωογονώντας τις φιλοδοξίες σου και ενθαρρύνοντάς σε να δημιουργήσεις νέους στόχους. Η δυναμικότητα σου αυτή την περίοδο θα είναι πολύ αυξημένη και στο μυαλό σου έχεις πολύ καλές ιδέες. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν θα είναι πάρα πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα σας έκανε καλό και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Τα ζητήματα της εργασίας μπορείς και μια μέρα να τα βάλεις λίγο στην άκρη. Από αύριο θα έχεις πάρα πολλές ιδέες αλλά και σχέδια, που μπορεί να οδηγήσουν στην επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να μπεις στον πειρασμό και να κάνεις πολλά έξοδα γιατί έρχεται μια εβδομάδα που θα έχεις πολλές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά  
Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς και να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου. Σε έχει κουράσει αρκετά η καθημερινή φροντίδα των άλλων γύρω σου. Η ευστροφία του μυαλού σου θα σε κάνει να δρομολογήσεις κάποιες καταστάσεις για να πάρουν την σειρά τους. Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα αυξήσει την κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Στην δουλειά σου τα πηγαίνεις αρκετά καλά και έχεις και πολύ προγραμματισμό. Σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Μην συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά  
Θα μπορέσεις σήμερα να μιλήσεις με κάποια άτομα της οικογένειας σου και να τους δώσεις λύσεις σε κάποια θέματα που μπορεί να τα προβληματίζουν. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα σου κάνουν κάποια φιλικά άτομα προτάσεις για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία και να δεις και τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Σήμερα Κυριακή μπορείς να δεις τα πράγματα αρκετά χαλαρά και να μην ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά  
Δεν είσαι πρόθυμος να προχωρήσεις στο μέλλον, έως ότου τελειώσεις μερικά θέματα που σε απασχολούν από το παρελθόν. Είναι πολύ καλή η τακτική σου αλλά σε συμβουλεύω να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες κάποιες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις καινούργιες γνωριμίες που έρχονται αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Απόφυγε σήμερα να ασχοληθείς με ζητήματα δουλειάς. Μια Κυριακή νομίζω την χρειάζεσαι για να ξεκουραστείς. Μπορεί να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις γιατί θα γίνουν λάθη στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά  
Σήμερα η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα κάνεις κάποιες επαφές με άτομα που θα μπορέσουν να σου φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Η διάθεση σου αρχίζει και φτιάχνει και θα μπορέσεις να κάνεις σχέδια για την καθημερινότητα σου που όταν τα υλοποιήσεις θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος της εβδομάδας και όσο για την δουλειά σου πολλά θέματα που είναι στάσιμα θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Απόφυγε σήμερα να μπεις σε διαδικασία να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά  
Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου και θα μπορέσεις να κάνεις πολλά. Ήρθε η ώρα να τεθούν τα σχέδιά σου σε κίνηση. Αντί να κάνεις οποιεσδήποτε βιαστικές κινήσεις σήμερα, το επόμενο βήμα σου είναι να μοιραστείς τις ιδέες σου με εκείνους που σε κάνουν να νιώθεις καλά ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε την θέση σου, τι είναι αυτό το οποίο ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Τις δυνατότητες που έχεις τις ξέρεις. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ηρεμήσεις και για την δουλειά σου ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν. Τα πράγματα στα οικονομικά θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδα σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά  
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές Ίσως χρειαστεί να τελειοποιήσεις στη σκέψη σου τα σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις στο μέλλον. Φρόντισε να μην σε αποσπάσει τίποτε και να ξέρεις ότι οι επιτυχίες που θα έρθουν δεν τις περιμένεις ούτε εσύ. Ωστόσο σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις με άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις 
Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν με την συζήτηση αλλά και με την αλλαγή του εαυτού σου μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά  
Το άγχος που έχεις είναι μεγάλο. Φρόντισε σήμερα να αποφορτιστείς και να αφήσεις λίγο την δουλειά σου γιατί εκεί αρχίζεις σιγά-σιγά και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά. Σήμερα μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό προγραμματισμό στα οικονομικά σου για την εβδομάδα που έρχεται.

Πηγή: oroskopos.gr