Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 20 Αυγούστου

Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου!


Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ουδεκαημέρου η Τύχη παραμένει ακόμα φίλη σας και ναι, μπορείτε να εκπληρώσετε επιθυμίες και όνειρα! Το Τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα ακόμα μας χαρίζει γενναιόδωρα την επιρροή του!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα. Θα σου συνιστούσα να κάνεις θετικές σκέψεις και να μην απαισιοδοξείς γιατί θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά πρόσωπα ή οικογενειακά και να συζητήσεις τα προβλήματα σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να πας κάποια εκδρομή με το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα καλά αισθήματα που έχεις για εκείνο. Για τους αδέσμευτους κάποιοι καινούργιοι έρωτες μπορεί να εισβάλλουν στην ζωή σας. Καλό θα είναι να κινηθείτε ανάλογα με τις περιστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια ισορροπία. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Για σήμερα καλύτερα να αφήσεις στην άκρη την πολλή ενασχόληση με θέματα που σε αγχώνουν. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αφήνεις μερικά θέματα που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα μόνο επάνω στο ταίρι σου. Πρέπει να δράσεις και εσύ σε πάρα πολλά θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Στα οικονομικά μην κάνεις πολλά ανοίγματα γιατί αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Ξεκαθάρισε τα άτομα που είναι δίπλα σου. Δεν θέλουν όλοι το καλό σου. Καλό θα είναι να φυλάξεις λίγο τα νώτα σου για να μην εκτεθείς στην πορεία. Η διακριτικότητα που μπορεί να δείχνεις πολλές φορές, κάνει τους άλλους να την παίρνουν για αδυναμία. Κοίτα να τους αλλάξεις γνώμη γιατί είναι στο χέρι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο ταξίδι σήμερα με το ταίρι σου. Θα κάνει πολύ καλό στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι τώρα απρόοπτα γεγονότα θα σε βγάλουν από την μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μπορεί να θέλεις να πετύχεις πάρα πολλά ταυτόχρονα. Πρέπει να κατανοήσεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις υπερβεί τις δυνάμεις σου και έχεις κουραστεί πάρα πολύ. Χρειάζεται ένας σχετικός προγραμματισμός σε ότι κάνεις. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα για να ξεφύγεις λίγο από τα τετριμμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν μπορείς να δεχτείς περιορισμούς που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις άλλαξε την κατάσταση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η τύχη είναι με το μέρος σου και πραγματοποιεί την επιθυμία σου για μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά τα έχεις φέρει σε σημείο που σε ικανοποιούν. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές για αυτό προσπάθησε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου. Μην αποκαρδιώνεσαι και προπάντων μην τα παρατάς. Έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές οι βάσεις. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση την επιμονή και το πείσμα που έχεις είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην τραβάς το σχοινί σε σχέση με το ταίρι σου. Με την συζήτηση και με χαμηλούς τόνους μπορείς να τα λύσεις όλα πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα πάνε πολύ καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του. Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτε. Μπορείς με πολύ μεγάλη διπλωματικότητα να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα. Προς το βράδυ φρόντισε να βρεθείς με χαλαρή παρέα χωρίς εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου θα πας πολύ καλά στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις περάσεις καλά με δικά σου άτομα. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Έχεις πάρα πολλές ευθύνες και καλείσαι να λύσεις πάρα πολλά προβλήματα και των φίλων σου. Βάλτα όλα σε μία σειρά για να μπορέσεις να λύσεις πρώτα τα δικά σου θέματα. Μπορείς να ξεχάσεις τους προβληματισμούς και να το ρίξεις λίγο έξω. Πέρασε τη βραδιά με φιλικά σου πρόσωπα κάνοντας ευχάριστες συζητήσεις για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η μοναξιά τώρα θα πάρει τέλος. Καινούργια γνωριμία σε περιμένει πολύ γρήγορα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα ώστε να ηρεμήσεις από την πίεση της καθημερινότητας. Στα οικονομικά θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται και πολλές εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Σε προβληματίζουν πολλά θέματα. Μπορείς να τα βάλεις όλα σε μία σειρά γιατί το έχεις αυτό το ταλέντο. Οι ευθύνες που έχεις σήμερα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα σκέφτεσαι όλα σήμερα και να φροντίσεις να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στην σχέση σου. Ευχάριστα γεγονότα σε περιμένουν σήμερα από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά κάνεις πάρα πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο με ψυχραιμία και ισορροπία χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες. Το βράδυ καλό θα είναι να κάνεις κάτι ευχάριστο για να αποφορτιστείς από το άγχος τής καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να γίνουν αλλαγές που θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα προσπάθησε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά θα είναι πολύ καλά πρέπει όμως να προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Έχεις μια στάση ζωής που τα βλέπεις όλα θετικά ακόμη και τα χειρότερα. Και τίποτα ούτε σε πτοεί ούτε σε καταβάλλει. Χρησιμοποίησε και σήμερα την θετική σου ενέργεια για να βγάλεις σε πέρας όλα τα απρόοπτα που εμφανίζονται και τα οποία δεν είναι λίγα. Αλλά εσύ ξέρεις. Με το χαμόγελο νικάς τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα κάποια γεγονότα που θα γίνουν στην σχέση σου θα σου δώσουν μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί ο Άρης από τον Λέοντα σε ευνοεί και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα όλα είναι καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Τα οικονομικά θα σε προβληματίσουν έντονα για αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σας κουράζουν και σε προβληματίζουν. Πέρασε το βράδυ σου κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα είναι πολύ καλή σήμερα και θα μπορείς να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά τα πράγματα δεν είναι άσχημα αλλά καλό θα είναι σήμερα να προσπαθήσεις να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr