Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, 16 Ιουνίου

simata-zwdiwnΚΡΙΟΣ Kάνετε κινήσεις πιο οργανωμένες γιατί δεν σας αρέσει να χάνετε κι αυτά που έχετε. Το πλάνο, η πειθαρχία και η καλή διατροφή είναι παράγοντες που σας δυσκολεύουν αλλά σας βοηθούν να ανακαλύψετε και άλλα πράγματα για τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ Να περάσετε καλά και να είστε ήρεμοι και ασφαλείς. Αν δεν σας φοβίζει να απελευθερώσετε από μέσα σας το κρυμμένο παιδί θα απελευθερωθείτε και θα φύγουν για λίγο οι έννοιες και τα προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Ο Παρθένος είναι ένα άτομο που μπορεί να σας απασχολήσει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο επειδή είστε ακόμα σε μερικά πράγματα στα σύννεφα και μπορεί να φαντάζεστε και πράγματα που δεν έχουν υπόσταση, τώρα θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να διαψευστούν όλα αυτά που νομίζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Θετική ημέρα με εξελίξεις που θα σας δώσουν το προβάδισμα σε μια σχέση που μπορεί να είναι με Παρθένο. Μην αφήνετε να σας χαλάνε την διάθεση άτομα που μπορεί να είναι και από το στενό σας φιλικό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ  Μπορεί να ξυπνήσετε ξαφνικά από μια παγίδα που ίσως να έχετε μπει στο θέμα μιας συνεργασίας και να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα σας εξασφαλίζουν περισσότερο. Η σχέση με Ιχθύ μπορεί να περάσει διακυμάνσεις και στρες λόγω πρακτικών θεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Είστε στο απόγειο της δύναμής σας αφού βάζετε σαν πρώτη προτεραιότητα τις ανάγκες του εαυτού σας και όχι των άλλων όπως συνήθως κάνετε. Καλό είναι να μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει.

ΖΥΓΟΣ Επανέρχεστε σε μια πολύ σημαντική ιστορία που αφορά ένα ξεκαθάρισμα κοινωνικό και αυτό θα σας κάνει καλό γιατί θα λάμψει η αλήθεια. Οι φίλοι είναι πολύτιμοι αυτό το διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ανανεώνεστε και δείχνετε πολύ καλύτερα, αφού οι υποθέσεις σας παίρνουν σάρκα και οστά και δεν έχετε τίποτε να φοβηθείτε ή να κάνετε που δεν σας αρμόζει ή είναι έξω από την ψυχοσύνθεσή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Θα πάρετε αποφάσεις λογικές για ένα οικογενειακό θέμα το οποίο σας ταλαιπωρεί. Μπορεί να ζοριστείτε αλλά τουλάχιστον θα μάθετε να υπολογίζετε και κάποια υλικά πράγματα τα οποία δεν τους δίνετε σημασία. Η σχέση με τον Παρθένο μπορεί να βελτιωθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πολύ καλή ημέρα για σας που θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να επενδύσετε πάνω σε μια κατάσταση την οποία είτε την φοβόσασταν είτε την απομακρύνατε από την ζωή σας σαν κάτι το αδύνατο. Καλό είναι να ονειρευτείτε και εσείς για να κάνετε αυτά που θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η καλή διατροφή και η προσεκτική αντιμετώπιση σε θέματα υγείας και γενικά ψυχοσωματικών καταστάσεων θα σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη στην ζωή σας.

ΙΧΘYΕΣ Είναι η ημέρα που θα ασχοληθείτε αλλά και θα αντιληφθείτε περισσότερο τις ανάγκες των γύρω σας και κυρίως των πολύ δικών σας ατόμων. Αυτό είναι καλό γιατί θα αντιληφθείτε τι ακριβώς χρειάζεται ο άλλος για να είστε καλά.