Τι λένε τ' άστρα για σήμερα, 10 Ιουνίου

zwdioΚΡΙΟΣ  Ευκαιρίες και τύχη σας περιβάλλουν.  Αλλαγές ή απρόοπτα ενδεχομένως προκύπτουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας στους Υδροχόους, οι οποίοι- υπό συνθήκες- θα πρέπει να είστε και οι πιο «έτοιμοι» της εποχής. Θετικές εξελίξεις βρίσκονται στο προσκήνιο για πολλούς Κριούς που γεννηθήκατε στις 29/4.

ΤΑΥΡΟΣ  Εύνοια διαφαίνεται στις διαδικασίες που σχετίζονται με τ’ αδέλφια, τους γείτονες και το μεταφορικό σας μέσον. Έξοδα υπάρχουν, ωστόσο άλλο τόσο έχετε και τον τρόπο να τα βγάλετε πέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ  Νέες ευκαιρίες διαφαίνονται στον ορίζοντα για πολλούς στις 15-16/6, ενώ μια υπόθεση μπορεί να εξουθενώσει παροδικά ορισμένους στις 26/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  Αλλαγές ή απρόοπτα προβλήματα ενδεχομένως προκύπτουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας στους Καρκίνους, οι οποίοι- υπό συνθήκες- θα πρέπει να είστε και οι πιο προσεκτικοί της εποχής. Θετικές εξελίξεις βρίσκονται στο προσκήνιο για πολλούς μέχρι τις 27/6.

ΛΕΩΝ  Ευκαιρίες υπάρχουν πάντα για όσους γεννηθήκατε μετά τις 17/8. Αλλαγές ή απρόοπτα προβλήματα ενδεχομένως προκύπτουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας στους Λέοντες, οι οποίοι- υπό συνθήκες- θα πρέπει να είστε και οι πιο «έτοιμοι» της εποχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ανοίγματα κι ευκαιρίες προώθησης - αλλαγής της ζωής σας διαφαίνονται εφόσον γεννηθήκατε μετά τις 16/9. Θετικές εξελίξεις βρίσκονται στο προσκήνιο για όσους γεννηθήκατε στις 28/8, ακόμα κι εν μέσω συγχύσεων / διλημμάτων.

ΖΥΓΟΣ  Η καριέρα, οι οικογενειακές / κοινωνικές υποχρεώσεις, αλλά και η δημόσια εικόνα σας βρίσκονται σε προτεραιότητα αυτή την εποχή. Γίνεστε φιλόδοξοι/ ες, κατακτητικοί και πιο έτοιμοι για δράση που βασίζεται σε αισιόδοξη προοπτική και όραμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  Ταξίδια, νομικές υποθέσεις, σπουδές, διαπραγματεύσεις, ζητήματα σχετικά με πολυεθνικά περιβάλλοντα , το εξωτερικό ή και διαγωνισμούς βρίσκονται σε πρώτο πλάνο πλέον για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ  Για ορισμένους Τοξότες προκύπτουν απότομα ξεσπάσματα -ζημιές σε υλικό ή συναισθηματικό επίπεδο. Νέες ευκαιρίες διαφαίνονται στον ορίζοντα για όσους γεννηθήκατε στις 15-16/12, ενώ μια υπόθεση μπορεί να εξουθενώσει παροδικά. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  Τρέξιμο, δουλειά, εκκρεμότητες και καθημερινό στρες κουράζουν ορισμένες φορές περισσότερο τον οργανισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Ο Άρης δίνει τον απαραίτητο τόνο αισιοδοξίας, ευδιαθεσίας και ετοιμότητας, τόσο στον έρωτα, όσο και σε κάθε δημιουργική  ή επιχειρηματική δραστηριότητα.

ΙΧΘΥΕΣ   Καινούργια σελίδα γράφετε τώρα ορισμένοι που γεννηθήκατε μετά τις 14/3. Θετικές εξελίξεις βρίσκονται στο προσκήνιο για πολλούς στις 24/6, ακόμα κι εν μέσω συγχύσεων- συναισθημάτων διχασμού.