Τι λέει ο κ. Κουλίας για το πρόστιμο


Τη δική του θέση για το εξώδικο πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων έδωσε μέσω του philenews, o βουλευτής του ΔΗΚΟ Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας.

Ο κ. Κουλίας παραδέχθηκε ότι το περασμένο Σάββατο μετέβη σε ψησταριά απ’ όπου συχνά προμηθεύεται φαγητό στη Λάρνακα και όπου, όπως αναφέρει, εξυπηρετήθηκε σε πολύ λίγο χρόνο πριν αποχωρήσει.


Λίγα μέτρα πιο πάνω περίπολο της Αστυνομίας τον ανέκοψε για έλεγχο αναφέροντάς του πως τον είδε εντός του υποστατικού να πίνει καφέ.

Έπειτα από συζήτηση αρκετών λεπτών το περίπολο σταμάτησε κι άλλα δυο πρόσωπα γνωστά στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αχρείαστος πανικός, σύμφωνα με τον κ. Κουλία, ιδιαίτερα όταν διαφάνηκε ότι ο ένας εκ των δύο δεν είχε μαζί του ταυτότητα.  

Λίγο αργότερα και αφού αποχώρησε από τη σκηνή, ο κ. Κουλίας ενημερώθηκε από τον Κεντρικό Αστυνομικό Σταθμό Λάρνακας ότι θα καταγγελθεί, ενώ αργότερα έλαβε το εξώδικο πρόστιμο.

Όσον αφορά την επικοινωνία του με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο κ. Κουλίας σημείωσε πως όντως ο ίδιος επικοινώνησε με τον κ. Μιχαηλίδη όχι για τη διαγραφή του προστίμου αλλά για να ψέξει την συμπεριφορά της Αστυνομικού η οποία κατά τη γνώμη του δημιούργησε αχρείαστο πανικό στην περίπτωση.