Τι λέει ο Καρούσος για το αντάρτικο των Δήμων

Από αποχή από την επόμενη γενική συνέλευση της Ένωσης Δήμων, μέχρι και ίδρυση νέας Ένωσης Δήμων ή ακόμη και τη λήψη νομικών μέτρων δυνατόν να εξετάσουν δήμαρχοι οι οποίοι διαφωνούν με τη σύγκληση νέας συνεδρίας της Εκτελεστικής Επιτροπής την οποία συγκάλεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Δήμων, Ανδρέας Βύρας. 

 

Ο δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες του «Φ» περί ενδεχομένου αποχής από την επόμενη γενική συνέλευση σε περίπτωση που η συγκληθείσα Εκτελεστική Επιτροπή (για την προσεχή Τρίτη) αποφασίσει σύγκληση νέας γενικής συνέλευσης για επανάληψη της ψηφοφορίας για διεξαγωγή ή μη δημοψηφισμάτων σχετικά με τη νέα μορφή των δήμων, που άπτεται και της μείωσής τους κατά το ήμισυ, ανέφερε στον «Φ» πως τίποτε δεν αποκλείεται. 

Δεν αποκλείεται ούτε η αποχή ούτε η ίδρυση νέας Ένωσης Δήμων ούτε και η προσφυγή μας στη Δικαιοσύνη, είπε ο κ. Καρούσος. «Αποτελεί θέμα αρχής και αν νομίζουν κάποιοι ότι το κάνουμε για την καρέκλα, ας έρθουν να δεσμευθούμε όλοι ότι δεν θα επαναδιεκδικήσουμε εκλογή», συμπλήρωσε. 

Πηγή: philenews