Τι λέει η αστυνομία για το βίντεο που δείχνει την έκρηξη στη Βηρυτό από τον Πρωταρά;


Αναστάτωση προκαλεί βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο αναφέρεται ότι απεικονίζεται η στιγμή της έκρηξης που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη στη Βηρυτό, από σημείο του Πρωταρά, ένα βίντεο το οποίο δεν φαίνεται να είναι γνήσιο.

Ο χρήστης ο οποίος το ανάρτησε αναφέρει ότι το βίντεο λήφθηκε από την περιοχή του Πρωταρά. Στο βάθος φαίνεται να σημειώνονται αστραπές και ακολούθως ένα άγνωστο αντικείμενο στον ουρανό προκαλεί μια λάμψη για να προκαλέσει, σύμφωνα πάντα με τον χρήστη, την τεράστια και καταστροφική έκρηξη.


Το βίντεο βρίσκεται ενώπιον των αρχών τόσο της Κύπρου όσο και του Λιβάνου και όπως ανέφεραν πηγές από αρμόδιες αρχές στην ιστοσελίδα AlphaNewsLive, εξετάζεται η γνησιότητα και η αυθεντικότητά του, κάτι το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται να μην επαληθεύεται.

Πάντως όπως μας αναφέρθηκε, το βίντεο φαίνεται να είναι fake καθώς τόσο η πορεία του αντικειμένου, όσο και η ώρα που σημειώθηκε η έκρηξη, δεν συνάδουν. Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ώρα κατά την οποία ο οδικός φωτισμός δεν είναι ακόμα ενεργοποιημένος και υπάρχει φυσικό φως.

Σημειώνεται ότι δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το τί προκάλεσε τη φονική έκρηξη στην πόλη της Βηρυτού.


ΠΗΓΗ:alphanews.Live