Τι έχει συμβεί τελικά ανάμεσα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Ανδρέα Γεωργίου;


Τι παραδέχθηκε πρώτη φορά on camera;    "Ότι στεναχωρηθήκαμε που δεν πήγε καλά το Κόκκινο Νυφικό στεναχωρηθήκαμε..."

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο ότι πρόκειται να ξανασυνεργαστεί με τον Ανδρέα Γεωργίου και μάλιστα σύντομα.


Έσπασε ή χάλασε το αγαπημένο σας gadget? Χαμογελάστε και να θυμάστε ότι οι έμπειροι τεχνικοί της FIXED4U στο Παραλίμνι έχουν (πάντοτε) τη λύση !!!


«Του χρόνου θα κάνω μια εβδομαδιαία σειρά με τον Ανδρέα Γεωργίου που θα βγει στον αέρα από τον Γενάρη», είπε ο ηθοποιός και διευκρίνισε σχετικά με τις φήμες ότι έχουν τσακωθεί:

«Το τι βγαίνει προς τα έξω και ποια είναι η αλήθεια, ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα, ότι δεν είναι βάσιμο. Οι διαφωνίες υπάρχουν γιατί υπάρχει οικογενειακό κλίμα.  Με τον Αντρέα είμαστε οικογένεια, όπως και με όλο το team. Ότι στεναχωρηθήκαμε που δεν πήγε καλά το Κόκκινο Νυφικό στεναχωρηθήκαμε, αλλά δεν θα κάτσεις να μαλώσεις για κάτι που πάει ή δεν πάει».

Φυσικά, η κουβέντα έφτασε κάποια στιγμή και στα εσώρουχα που δεν φοράει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο ίδιος βρήκε ένα ισχυρό επιχείρημα για να στηρίξει την επιλογή του: «Είναι σαν να σου πουν εσένα πήγαινε να βάλεις πάνα. Τόσο άβολο είναι για μένα αυτό».