Τι είπε ο δικηγόρος της 19χρονης Ανδρέας Πιττάτζης - Η διαρροή των βίντεο και η ενόχληση του

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δικηγόρος της 19χρονης Βρετανίδας, που έκανε την ψευδή καταγγελία ομαδικού βιασμού και βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης, αλλά και μηνύσεις που θα της στοιχήσουν εκατομμύρια.

Ο δικηγόρος της, Ανδρέας Πιττάτζης, σε δηλώσεις του στη βρετανική ιστοσελίδα Sun, ανέφερε τόσο το βίντεο της συνεύρεσης της 19χρονης με τους νεαρούς Ισραηλινούς, όσο και τα προσωπικά μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους, δεν έπρεπε να διαρρεύσουν, καθώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

«Θέλω να μάθω ποιος ανέβασε το βίντεο και τα μηνύματα στο διαδίκτυο. Αυτά έπρεπε να ήταν προσωπικά και τώρα τα έχει δει όλος ο κόσμος. Αυτό με ενοχλεί περισσότερο σε αυτή την υπόθεση. Η πελάτης μου κατηγορείται για κάτι πολύ σοβαρό, αλλά η διάρρευση των βίντεο και των μηνυμάτων στο διαδίκτυο είναι ακόμη σοβαρότερο».

Προσθέτοντας, ο κ. Πιττάτζης είπε: «Οι δώδεκα νεαροί αντιμετωπίζονται σαν ήρωες αλλά το διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο με φωτογραφίες και μηνύματα της 19χρονης. Αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό αλλά κανένας δεν ασχολείται με το θέμα».


Πηγή: reporter