Tι απάντησε ο 35χρονος serial killer όταν τον ρώτησαν εάν θέλει να ψηφίσει

Δεν επιθυμεί να ασκήσει τo εκλογικό του δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές του 2019, ο καθ' ομολογία κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς, ο οποίος κρατείται σε αστυνομικό σταθμό της επαρχίας Λευκωσίας, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσωποκράτησης του και παραπομπής του σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.


Σύμφωνα με τη διαδικασία που προνοείται από τη σχετική νομοθεσία και ισχύει για όλους τους κρατούμενους, οι Αρχές έθεσαν το ερώτημα στον 35χρονο αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς εάν επιθυμεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και αυτός απάντησε αρνητικά.


Το ερώτημα υποβλήθηκε στον κρατούμενο σε δύο περιπτώσεις, ώστε η Αστυνομία να οργανώσει επιχείρηση μεταφοράς του 35χρονου στο εκλογικό κέντρο όπου ασκεί τα εκλογικά του δικαιώματα, με τη συμμετοχή μελών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Μηχανοκίνητης Μονάδας Άμεσης Δράσης.


Καλά ενημερωμένη πηγή ανέφερε στο alphanews.live ότι αρκετοί κρατούμενοι έχουν δηλώσει την επιθυμία τους για άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.


SERIAL KILLER


Ψηφίζουν οι κρατούμενοι στις Κεντρικές Φυλακές


Το εκλογικό τους δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές ασκούν σήμερα και οι κρατούμενοι στις Κεντρικές Φυλακές που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους.


Η Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών Άννα Αριστοτέλους δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι δικαίωμα ψήφου έχουν 278 κρατούμενοι από το σύνολο των 680 περίπου κρατουμένων. Η κα. Αριστοτέλους ανέφερε ότι στις φυλακές λειτουργεί ένα εκλογικό κέντρο με μια κάλπη. Η ψηφοφορία, η οποία άρχισε στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 2 το μεσημέρι, κυλά ομαλά, ανέφερε.

 

Πηγή: alphanews