«Thea Residences»: Οικιστικό συγκρότημα στο Δήμο Δερύνειας από την KARMA Group


Με βασική συνθετική παράμετρο το προσδιορισμό ενός οριζόντιου σχεδιαστικού χαρακτήρα, με δυναμικούς οριζόντιους προβόλους, καθώς και προβαλλόμενους χώρους βεραντών στις τέσσερις πλευρές του ορίζοντα, το συγκρότημα «Thea Residences» είναι η πρώτη ανάπτυξη του ομίλου Karma στο Δήμο Δερύνειας που στόχο έχει να δώσει μια διαφορετική νότα και ποιότητα ζωής σε αυτούς που θέλουν να στεγάσουν τα όνειρα τους. 

Σε μία από τις πιο ήσυχες περιοχές της Δερύνειας, δίπλα από το δημοτικό αμφιθέατρο και με το βλέμμα προς την Αμμόχωστο, σε γωνιακό οικόπεδο και με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και μόλις λίγα λεπτά μακριά από το Παραλίμνι, το Thea Residences θα είναι το πρώτο οικιστικό συγκρότημα για τον Όμιλο ΚARMA στο Δήμο Δερύνειας το οποίο θα αποτελέσει ένα οικιστικό σύμβολο πολυτελείας στην περιοχή.    

Διαμερίσματα και χαρακτηριστικά τους

Το τετραώροφο κτήριο, θα αποτελείται από καλυμμένους χώρους στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα και τρεις οικιστικούς ορόφους καθώς και roof gardens για τα ρετιρέ. Στον κάθε όροφο υπάρχουν μόνο δύο διαμερίσματα όπου και τα διαχωρίζει ο κοινόχρηστος χώρος του κλιμακοστασίου και ανελκυστήρα, κάνοντας το κάθε διαμέρισμα σχεδόν ανεξάρτητο απολαμβάνοντας την θέα από όλες τις όψεις. 

Ο όμιλος, έχοντας υιοθετήσει πράσινες πολιτικές στην υλοποίηση των έργων του και αντιλαμβανόμενοι τη σημαντικότητά τους τόσο στη βιωσιμότητα των κτηριακών εγκαταστάσεων που δημιουργεί όσο και στην ευρύτερη προσπάθεια βελτίωσης του κλίματος στο πλανήτη, χρησιμοποιεί εξαίρετης ποιότητας υλικά αναβαθμίζοντας και το κτήριο σε ενεργειακή απόδοση Α συμπεριλαμβανομένου χώρου για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ και σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκίνητών για κάθε μονάδα.

Το  οικιστικό συγκρότημα Thea Residences εμπίπτει στο σχέδιο κρατικής επιχορήγησης ακριτικών περιοχών με όφελος μέχρι και €65.000.

Τον Νοέμβριο του 2022 αναμένεται να ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες και για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κάποιος να αποτεθεί στο τμήμα πωλήσεων. 

Τ: 357 23 730 777 

E: [email protected]