Τη βίασε 2η φορά σε διάστημα 10 ημερών-Καταζητείται ο Ζαχαρίας-pic



Μια απίστευτη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία γυναίκας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 24χρονο, Ζαχαρία Κλεάνθους σε διάστημα μερικών μόνο ημερών, ενώ ο άντρας ήταν καταζητούμενους.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα αδικήματα της νέας διερευνώμενης υπόθεσης απαγωγής και βιασμού φέρονται, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, να διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 6-10/5/2019 στην επαρχία Πάφου.

Όμως για τον 24χρονο υπήρχε καταγγελία εναντίον του για την διάπραξη των ίδιων αδικημάτων, δηλαδή απαγωγής και βιασμού, στις 24/4/2019.

Το πρόσωπο που κατήγγειλε τον 24χρονο και τις δυο φορές είναι το ίδιο, δημιουργώντας ερωτήματα για την προστασία των θυμάτων βιασμών και το όσο εύκολα ο θύτης μπορεί να πλησιάζει το θύμα του για δεύτερη φορά, όταν μάλιστα καταζητείται από την αστυνομία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει ο,τιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της κατηγορίας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application και την ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου.