Το τελευταίο τρόπαιο στον 13χρονο άτυχο οπαδό της Ομόνοιας



Μια από τις πιο δυνατές στιγμές στο τουρνουά της Αγίας Νάπας που διεξάχθηκε την περασμένη εβδομάδα ήταν η συγκινητική στιγμή που ο μικρός ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας Μαυρουδής, Κυριάκου Παναγή, με δάκρυα στα μάτια αφιέρωσε την επιτυχία στον 13χρονο Κυριάκο Τυρίμο.

 

Όπως ενημέρωσε η Ομόνοια, την επόμενη ημέρα, ο Κυριάκος Παναγή επισκέφθηκε το συνονόματό του, ο οποίος ήταν οπαδός των πρασίνων, και του παρέδωσε το τρόπαιο που κέρδισε! «Μία κίνηση ανθρωπιάς που αξίζει προβολής και συγχαρητηρίων» έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας της Λευκωσίας.

 

Την κίνηση αυτή εξήρε και ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Διονύσης Χιώτης, που έδωσε τα εύσημα στον μικρό Κυριάκο Παναγή για την ενέργειά του. «Συγχαρητήρια αγόρι μου. Αθλητισμός δεν είναι μόνο οι νίκες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αθλητισμός είναι και οι προσωπικότητες και οι χαρακτήρες που θα βγουν μέσα από αυτόν.

 

Με αυτή την κίνηση, για εμένα έχεις πάρει το πρώτο σου πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια στους γονείς και στον προπονητή σου. Να σε χαίρονται και να σε καμαρώνουν. Μία εβδομάδα μετά δυστυχώς ο Κυριάκος Τυρίμος έχασε τη μάχη με τη ζωή, έφυγε όμως σαν μαχητής παλεύοντας σκληρά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Για εμάς είσαι ένας μαχητής που ποτέ δεν τα παράτησε. Καλό παράδεισο Κυριάκο μου.

 

Θα σε θυμάμαι για πάντα» έγραψε στο Instagram ο Δημήτρης Χριστοφή. Η εξόδιος ακολουθία του 13χρονου θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Κλήρου την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 η ώρα 16:00 και καλούμε όλους όσους τιμούν την μνήμη του να παραστούν. Η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι όπως όλοι ντυμένοι στα άσπρα (μπλούζες).