Τα ζώδια, την εβδομάδα 9 – 15 Ιουνίου

zwdiaparaksenaΚΡΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Επειδή ο ουρανός μπορεί να πέσει στο κεφάλι σας υποχρεώνεστε να μειώσετε στο ελάχιστο τις πιθανές αντιδράσεις και την τσουχτερή κριτική. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι πιέσεις που σχετίζονται με δάνεια, περιουσιακά θέματα και γενικώς επενδύσεις έχουν αυξηθεί. ΕΡΩΤΑΣ: Θα βάλετε το νυστέρι στην πληγή και θα ψάξετε σε βάθος τη σχέση σας. 12/6  Όσο και αν προσπαθήσετε να χαλάσετε τη μέρα αυτή δεν θα το καταφέρετε, είναι άλλωστε το μόνο που δεν θα μπορέσετε σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Μόλις έχετε παραδεχθεί στον εαυτό σας ότι τα πράγματα εξακολουθούν να μην είναι καλά για εσάς και πώς θα μπορούσε άλλωστε, αφού τα άστρα είναι εδώ και σας παρακολουθούν. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:  Aυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι η σπάταλη χρόνου. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε  κάποια νομικά θέματα. ΕΡΩΤΑΣ: Είναι η πρώτη φορά που αντιλαμβάνεστε πόσο μακριά σταθήκατε από τον άνθρωπό σας. 11/6 Είναι δυνατόν να είστε οι ευνοούμενοι αυτής της περιόδου. Απλά θα πρέπει να το παραδεχθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Μεγάλη ψυχική αναστάτωση σας επιφυλάσσει η περίοδος αυτή. Θα πληρώσετε το τίμημα όσο σκληρό και αν είναι αυτό. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχετε ήδη διαπιστώσει ότι παρόλες τις προσπάθειές σας αυτή η έκλειψη είναι αποφασισμένη να σας σπάσει τα νεύρα. ΕΡΩΤΑΣ:  Τα πάθη σας, η ένταση των καθημερινών σας προβλημάτων, έχει επηρεάσει την ερωτική σας επιθυμία. 13/6 Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετική η μέρα αυτή για σας, αφού ό,τι θέλετε είναι πλέον δικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Η εβδομάδα θα είναι καθοριστική για εσάς. Ίσως, γιατί θα δείτε ποια άτομα έχουν επηρεάσει με αρνητικό τρόπο την υγεία και τη δουλειά σας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μια πολύ σημαντική συμφωνία σας δυσκολεύει. Δεν είναι εύκολο να πετύχετε όλα αυτά που θέλετε με τον τρόπο που τα χειρίζεστε. ΕΡΩΤΑΣ:  Το διάστημα αυτό οι πίκρες σάς έμαθαν το πόσο πρέπει να δίνετε στους άλλους και πόσο στα σοβαρά θα πρέπει να λαμβάνετε τα αισθήματα των άλλων απέναντί σας. 9/6 Η νύχτα θέλει έρωτα και αυτόν θα σας τον φέρει η μέρα που θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Αναγκάζεστε να δώσετε τελεσίγραφο σε κάποιους ανθρώπους. Καιρός ήταν. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Στο χώρο της εργασίας σας είναι αισθητές πλέον οι νέες προοπτικές που ανοίγονται. Και το κουπί που θα τραβήξετε. ΕΡΩΤΑΣ: Τελικά κάνατε πράξη αυτά που λέγατε, ανοίξατε τις πόρτες. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω από έρωτες που δεν σας πάνε. 15/6 Σήμερα θα πάθετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή έναν έρωτα όλο τρελά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Τίποτα δεν θα σας δοθεί εύκολα αν εσείς δεν το ζητήσετε, δεν το απαιτήσετε και αν δεν παλέψετε γι’ αυτό. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το μόνο που χρειάζεται είναι μια προσπάθεια από μέρους σας και μια μικρή πίστωση χρόνου για να μπορέσουν τα άστρα να αναδείξουν το μέγεθος της προσπάθειάς σας. ΕΡΩΤΑΣ: Μόνο η γκρίνια σας θα μπορούσε να σας στερήσει το μεγαλείο του αισθησιασμού και τη στοργή ενός μεγάλου έρωτα. 12/6 Μια μέρα σαν κι αυτή μπορεί να έχει βεβαρημένο παρελθόν, αλλά για το δικό σας μέλλον είναι ό,τι καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Μια είναι η ουσιαστική πρόταση της εβδομάδας, αφήστε κατά μέρος τους ακροβατισμούς μη γίνουμε εδώ τσίρκο. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μόνο η σκληρή δουλειά θα φέρει αυτά τα οποία θέλετε. ΕΡΩΤΑΣ: Μην κοροϊδεύετε και πυροδοτείτε εκρηκτικούς μηχανισμούς σε θέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή. 14/6 Σήμερα μπορείτε να κατοχυρώσετε τις κατακτήσεις σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας έτσι ώστε να μην ξαναβρεθείτε ποτέ πια σε δύσκολη ώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Επίμαχο σημείο όλων των ενεργειών σας είναι η προσπάθειά σας να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές ανατροπές. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα ήταν άσκοπο να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες αφού είστε ακόμη καταπονημένοι από τις προηγούμενες προσπάθειες. ΕΡΩΤΑΣ: Το αστείρευτο πάθος της ψυχής σας είναι το αντίδοτο στην κακοδαιμονία της έκλειψης. Δεν επιθυμούμε να σας δούμε να γίνεστε εκδικητικοί. 12/6 Πόνταρε μόνο σε εγγυημένες απολαύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Δείτε τα θετικά της ζωής, την καλή σας υγεία, την αντοχή που αποκτήσατε ξανά αφού αντέξατε τόσα. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Δώστε όλη σας την προσοχή σε κάποιες αγοραπωλησίες και προωθήστε τα δικά σας συμφέροντα και μόνο. ΕΡΩΤΑΣ: Με εκρηκτικό τρόπο κάποια προβλήματα μπαίνουν στην αισθηματική σας ζωή. Ο σύντροφός σας, δικαίως παραπονιέται. Δεν τον φροντίζετε. 10/6 Αντιμετωπίστε τα επερχόμενα γεγονότα με αξιοπρέπεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Φαίνεται ότι πολλά μπορούν να προκύψουν και το έχετε συνειδητοποιήσει. Όπως πρακτικά προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Σίγουρα το διάστημα αυτό δεν θα κερδίσετε χωρίς κόπο το ψωμάκι σας. Πόσο μάλλον το χαβιάρι σας. ΕΡΩΤΑΣ: Υπάρχουν άνθρωποι που η ψυχή τους μπορεί να ταυτιστεί με τη δική σας. 13/6 Πολλά τα σχέδια σας αλλά και οι αλλαγές που θα κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Τα παράπονα δεν είναι ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης για να  καταλάβετε το πώς λειτουργούν κάποιοι άλλοι άνθρωποι και το πώς σας βλέπουν. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι μια εκπληκτική περίοδος για να βάλετε τέρμα σε σπατάλες που αφορούν το σπίτι και την κοινωνική ζωή. ΕΡΩΤΑΣ: Θα πρέπει να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά και ένα τίμιο παιχνίδι δεν σας λέμε να του χαριστείτε. Ούτε όμως και να του φυλάξετε πολλά ράμματα για τη γούνα του. 9/6 Για σας πέρα βρέχει, η μέρα θα είναι ηλιόλουστη για σας.

ΙΧΘΥΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ: Κουρασμένους σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Κάποια οικογενειακά προβλήματα θα σας αναστατώσουν και θα σας βγάλουν έξω από τα νερά σας. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Λόγια, συζητήσεις και ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Επιμένουμε, ότι οι αποφάσεις τον καιρό των εκλείψεων πρέπει να είναι δικές σας. ΕΡΩΤΑΣ: Μην κάνετε πισωγυρίσματα σε σχέσεις και προτάσεις, που δεν έχουν να σας δώσουν τίποτα. 14/6 Η μοναδική σας ευκαιρία για νομικούς συμβιβασμούς.