Τα τρία βίντεο στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας-Τι βρέθηκε στα αρχεία


Τρία βίντεο και μία διεύθυνση mail, είναι τα ευρήματα από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας το οποίο ήρθε στα χέρια των Αρχών μετά από την εκταφή στο μνήμα της  της 9χρονης Τζωρτζίνας, στην υπόθεση της Πάτρας που έχει  σοκάρει την ελληνική κοινωνία.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος», αποκαλύπτει σήμερα τι – μετά βεβαιότητας – βρέθηκε στο τάμπλετ του 9χρονου κοριτσιού, εν αναμονή ωστόσο των τελικών ευρημάτων από την ΕΛΑΣ.

Το υλικό που βρέθηκε, μόνο σχέση μ’ αυτά που ορθώς, ωστόσο, αναζητούνται, δεν έχει. Αποδεικνύει, ωστόσο, γιατί το τάμπλετ ήταν το αγαπημένο παιχνίδι της Τζωρτζίνας.

Βρέθηκαν, τρία πράγματα:

- Ένα βίντεο με το την «Πέπα το Γουρουνάκι».

- Ένα βίντεο από το γνωστό τηλεοπτικό σίριαλ «Παρά πέντε» του mega.

- Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον γνωστό κωμικό Μάρκο Σεφερλή.

- Το mail της μητέρας

Στο τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως και ένας λογαρισμός e-mail, από το οποίο θα μπορούσε-κάνοντας χρήση για να θολώσει τα «νερά»-να βρίσκεται κάποια ύποπτη συνομιλία ή και η πολυερευνηείσα παραγγελία της θανατηφόρας κεταμίνης, της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όμως κι εκεί, οι ειδικοί που έκαναν και συνεχίζουν ακόμα να κάνουν «φύλλο και φτερό» το τάμπλετ του παιδιού, ήρθαν αντιμέτωποι με μία «έκπληξη». Δεν ήταν ένας λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Τζωρτζίνας, αφού ως ανήλικη δεν θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει, αλλά ούτε ένας…άλλος δεύτερος της Ρούλας, που πιθανά θα μπορούσε να χρησιμοποιεί για να κάνει τις «δουλειές» της. Αντιθέτως, ήταν κι εκεί, ο ένας και μοναδικός λογαριασμός της κατηγορουμένης, που ούτως ή άλλως το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή του, από το κινητό της Ρούλας, την ώρα της σύλληψης.

.

Πηγή: In.gr