Αγία Νάπα: Τα ρίχνουν στην 19χρονη οι Ισραηλίτες-Τι ισχυρίζονται για τον ομαδικό βιασμό


Ό,τι έγινε μεταξύ των Ισραηλινών και της νεαρής γυναίκας έγινε «με συναίνεση και αγάπη», υποστηρίζουν οι υπό σύλληψη Ισραηλινοί, σύμφωνα με δημοσίευμα της Jerusalem Post.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι 12 νεαροί βρίσκονταν για διακοπές στην Κύπρο πριν από την έναρξη της στρατιωτικής τους θητείας και αρνούνται τις κατηγορίες. Προβάλλουν τον ισχυρισμό ότι η Βρετανίδα τουρίστρια ανέπτυξε φιλικές σχέσεις με δύο από αυτούς, εκ των οποίων ο ένας βοηθούσε τον άλλο με την επικοινωνία από τα Αγγλικά στα Εβραϊκά.

Η μητέρα του ενός συλληφθέντα δήλωσε στο Channel 12 ότι ο γιος της δεν γνωρίζει καλά Αγγλικά και δεν μπορεί να κατανοήσει την νομική διαδικασία στην οποία υποβάλλεται. Είπε ότι της τηλεφώνησε κλαίγοντας και της είπε «δεν έκανα τίποτα».

Σύμφωνα με το Channel 12, στο ξενοδοχείο διαμένουν πολλοί Ισραηλινοί αυτή την εποχή και μία μεγάλη ομάδα Βρετανών επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς, που πίστευαν ότι βρίσκονταν κοντά στο δωμάτιο της 19χρονης.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του στην Haaretz, ο δικηγόρος Yaniv Habari, που εκπροσωπεί τους νεαρούς, είπε ότι τους μίλησε και είναι ευδιάθετοι αλλά δεν τοποθετήθηκε σε σχέση με τις κατηγορίες.

Σημειώνεται ότι σήμερα οι 12 οδηγούνται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, με τους ανακριτές να ζητούν την έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησής τους.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη Βρετανίδα κατήγγειλε ότι είχε γνωρίσει τον έναν εκ των υπόπτων, με τον οποίο στη συνέχεια μετέβησαν στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διαμένει, ενώ, σε κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν και οι υπόλοιποι ύποπτοι. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 19χρονης, κάποιοι εξ αυτών ήρθαν σε σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη θέλησή της, ενώ οι υπόλοιποι βιντεογραφούσαν τις πράξεις.


ΠΗΓΗ:reporter.com.cy